On Siparis verecekmisiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    21
Selam dostlar. Oyun sizce beklentileri karşılar mi? 540 derece açı gelmesi mesela iyi olmus ancak hâlâ 900 yapmamalari şaşırttı. Japonya harika gözüküyor bana göre. Modifiye seçenekleri de bayağı artmış gibi. Sesler geliştirilmiş.

İyi bir oyun olacak gibime geliyor.

İlk fırsatta çekeceğim. 😀
Tabii önce klavye almam lazım.

Fifa mevzusuna döndü benim için, tam olarak çıkış yaptığında basic paketi alırım muhtemelen. 4 ve 5 Deluxe sürüm aldım ama meh. Grafik işini çözselerde özelleştirme işini hala yapmıyorlar. Bahsettiğim NFS'nin de bir tık üstü.

Yayın falan yaparım. Ön siparişime değer diye düşünüyorum. Ayrıca 19 Mayıs'a kadar döviz kuru sabit kalmayacağından ve Xbox bu oyuna yerel fiyatlandırmasını istediği vakit zam yapabileceğinden şimdi almak mantıklı gözüküyor. 3-4 sene önce Forza Horizon 5'i 350 liraya full paketiyle aldığımız dönemler mazide kaldı.

FIFA mevzusuna döndü benim için, tam olarak çıkış yaptığında Basic paketi alırım muhtemelen. 4 ve 5 Deluxe sürüm aldım ama meh. Grafik işini çözselerde özelleştirme işini hala yapmıyorlar. Bahsettiğim NFS'nin de bir tık üstü.

Bu sefer sanki duzelttiler gibi ya.

Yayın falan yaparım. Ön siparişime değer diye düşünüyorum. Ayrıca 19 Mayıs'a kadar döviz kuru sabit kalmayacağından ve Xbox bu oyuna yerel fiyatlandırmasını istediği vakit zam yapabileceğinden şimdi almak mantıklı gözüküyor. 3-4 sene önce Forza Horizon 5'i 350 liraya Full paketiyle aldığımız dönemler mazide kaldı.

Xbox'in kendi uygulamasinda bile 5200 TL. Steam'den şu an almak cok mantikli bence de.

Ben de yapistirdim premium surumu.

Forza Horizon 7 çıktığında 6'ya güzel indirim yaparlar ancak o zaman alırım.

Bence o kadar beklemezler. Horizon 5 6'dan cok daha once yari fiyatina dustu.

Game Pass'ten bir ay takılır silerim. Asla almam.

Begenirseniz alinabilir gibi. 33 dolar iyi fiyat.