Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba değerli Techolay üyeleri.

Konu içeriğine bir fotoğraf eklemek istediğimiz zaman konunun yarısını fotoğrafı kaplıyor.

Örnek olarak bu konu içeriğindeki fotoğraf. Çok rahatsız edici şekilde büyük ve ekranın hemen hemen hepsini kaplıyor. Her konuda bu böyle, bence bir ayarlama çekilmesi lazım. Zaten 2K monitör kullanıyorum, konuya bir bakıyorum, ekranı komple kaplıyor. Küçük bir monitörde daha beter oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli Techolay üyeleri.

Konu içeriğine bir fotoğraf eklemek istediğimiz zaman konunun yarısını fotoğrafı kaplıyor.

Örnek olarak bu konu içeriğindeki fotoğraf. Çok rahatsız edici şekilde büyük ve ekranın hemen hemen hepsini kaplıyor. Her konuda bu böyle, bence bir ayarlama çekilmesi lazım. Zaten 2K monitör kullanıyorum, konuya bir bakıyorum, ekranı komple kaplıyor. Küçük bir monitörde daha beter oluyor.
Küçültebiliyorsun fakat getirilmesinde de zarar yok. Fikrim olmadığından artı veya eksi vermeyeceğim.

Düzenleyebiliyoruz zaten.

Son düzenleme:
Fotoğrafın ucundan tutup küçültebiliyorsun.

header.webp

header.webp

Çözüm önerileriniz nedir? Evet, fotoğraflar boyutlandırılabiliyor fakat buna yönelik çözüm önerilerinizi almak isteriz. Gerçekten de mobilde konuları gereksiz büyütebiliyor bu durum.