Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
50
Yer
TR
Esenlikler arkadaşlar.

Fotoğrafçılık kategorileri içerisinde düzenli paylaşım yapan, rehber açan ya da belli bir beğeni sayısını geçen kişilere fotoğrafçı rozeti verilebilir. Örneğin ben fotograf sanatı kategorisinde ilk paylaşımı yapmışım, öncesinde de kategori açık değilken genel fotografçılık başlıkları üzerinden paylaşım yapıyordum. Şu an çektiğim fotoğrafları ve fotoğraf arşivimi sadece Techolay Sosyal'de paylaşıyorum. Rozet olsa da olmasa da düzenli paylaşımlara devam edeceğim, ben buradaki ortamı seviyorum.

Sadece ben değil, birçok üye düzenli olarak paylaşım yapıyor. Hem insanlar için bir hobiye teşvik de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 18 Eksi
'Fotografci' var, fotografci var.

Uzerinde maksimum birkac saniye emek verilmis -kamera uygulamasini acip siteye fotograf yukleme islemi- fotograflardan nefret ederim. Oneri kabaca uygulanirsa da bunun yasanacagindan eminim cunku gunumuzde fotograf cekmek herkes icin ulasilabilir hale geldi. Hayati forumdan ibaret zanneden insanlar rozet kapmak icin sacma sapan fotograflar paylasacaklardir.

Gerci oneriyi umursayacaklarindan emin degilim. Kac aydir su arkadasin bombos sekilde bekledigini dusunursek.

Uzerinde maksimum birkac saniye emek verilmis -kamera uygulamasini acip siteye fotograf yukleme islemi- fotograflardan nefret ederim. Oneri kabaca uygulanirsa da bunun yasanacagindan eminim cunku gunumuzde fotograf cekmek cok basit hale geldi. Hayati forumdan ibaret zanneden insanlar rozet kapmak icin sacma sapan fotograflar paylasacaklardir.
Ben de böyle bir düşünce içerisindeyim tam olarak. Zira bu rozet de öyle kolay kolay alınmamalı bence. Tamam, güzel fikir de önce bu rozetin alınabilmesi için yönetimin açılan konuları incelemesi gerekiyor.

Uzerinde maksimum birkac saniye emek verilmis -kamera uygulamasini acip siteye fotograf yukleme islemi- fotograflardan nefret ederim. Oneri kabaca uygulanirsa da bunun yasanacagindan eminim. Hayati forumdan ibaret zanneden insanlar rozet kapmak icin sacma sapan fotograflar paylasacaklardir.
Evet. Bu durum suistimal edilebilir. O zaman burada uzun suredir bu işi yapan ve buraya katkısı olan kişiler diyelim. Örneğin sen gibi, ben gibi yahut @Emile A239 hocam gibi.

Ben de böyle bir düşünce içerisindeyim tam olarak. Zira bu rozet de öyle kolay kolay alınmamalı bence. Tamam, güzel fikir de önce bu rozetin alınabilmesi için yönetimin açılan konuları incelemesi gerekiyor.
Evet. Yonetimin karar verip rozet vermesi en mantıklı olur. Bu işi cidden yaptığını düşündükleri kişilere elle verebilirler. Başarmak için bir sınır falan olması mantıklı olmaz o zaman. Beğeni ya da konu sayısı gibi şeylerden ziyade yönetimin paylaşım yapan kişinin ciddiyetine inanmasi lazım.

bu rozetin alınabilmesi için yönetimin açılan konuları incelemesi gerekiyor.

Bence onlar da incelemesin, inceledikleri şeyi berbat etme konusunda üzerlerine yok.

Bilemedim, öneriyi desteklememeye daha yakınım. Zaten fotoğraf paylaşan kişiler belli başlı kişiler ve fotoğrafçılıkla ilgilenen neredeyse herkes kategorideki fotoğrafçıları hemen fark edebilirler. Teşvik konusuna gelince de, fotoğrafçı rozeti insanı fotoğrafçılığa teşvik ediyorsa bence etmese de olur.

Bence onlar da incelemesin, inceledikleri şeyi berbat etme konusunda üzerlerine yok.

Bilemedim, öneriyi desteklememeye daha yakınım. Zaten fotoğraf paylaşan kişiler belli başlı kişiler ve fotoğrafçılıkla ilgilenen neredeyse herkes kategorideki fotoğrafçıları hemen fark edebilirler.
Teknik bilgiye dayalı rozet verilse bile olmayacak. Ben buraya bilgi birikimimi dökeyim desem adamlar gidip 20 dakikalık araştırma yapıp "kamera nedir, fotograf nasıl çekilir" diye konu açıp rozet almayı bekleyecekler.

• Beğendim
İfadeler: 519
Teknik bilgiye dayalı rozet verilse bile olmayacak. Ben buraya bilgi birikimimi dökeyim desem adamlar gidip 20 dakikalık araştırma yapıp "kamera nedir, fotograf nasıl çekilir" diye konu açıp rozet almayı bekleyecekler.

Eh yani. Ödüllendirme sistemine genel olarak karşıyım ben de. Forum kültürüne aykırı biraz.

Gerci oneriyi umursayacaklarindan emin degilim. Kac aydir su arkadasin bombos sekilde beklediğini düşünürsek.
Buna bir workaround mevcut. Resmi uzak bir hosta paylaşıp daha sonra linki [IMG][/IMG] icine koyarsaniz resim burada da gozukur.
qoxtm2sljypd1.jpeg