Bilmiyorum R6'da mesela 200 altina düşmüyor ama 180 yerine 200'e sabitledigimde bile görüntü istediğim kadar akıcı olmuyordu. Ben de böyle test ede ede, dedim en sonunda sabit 180FPS ile oynayayım. Hatta monitor hz değerine direkt sabitleyince yukarıda yazdığım gibi yatay çizgi seklinde piksel geçişi ekranda olabiliyordu. Bunu da 179'a çekerek cozmustum. Tabi bu sadece R6 için geçerli. Starwars BF2 direkt sabit 180 FPS ile de sorunsuz oynaniyor. CS2'de mesela sabit FPS ile bile ekranda yırtılma tarzı bozulma oluyor. O oyunu allahtan oynamıyorum. O oyuna dair ne denediysem işe yaramadı. Mesela videoda da bahsediliyor, CS2 işlemci odaklı bir oyun diye. Ama sırası ile 7600x işlemcili sistemde RX 9060 XT, RTX 3070 Ti ve RTX 5060 TI ile test ettim. İnanır mısın 3070 Ti da yağ gibi akıyordu. Sanarsın R6 oynuyorum. Bu denli bir fark yaratması beni çok sasirtmisti. Çünkü 9060 ve 5060 Ti'da CS2 oynanamaz halde. 180FPS sabitliyordum %1 LOW 80-100 bir de düşük grafiklerle düşünebiliyor musun? Frametime 5ms aynı R6 gibi ama R6'da dümdüz bunda sürekli sık kesintisiz dalga şekilde. Ben de dün sildim oyunu. Test için indirmistim ama kanser olmaya gerek yok.