Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar,

Bugün gezinirken şöyle bir uygulama gördüm.

Uygulama ismi Hone diye geçiyor. Bu tarz uygulamalar gerçekten işe yarıyor mu? Bazı programlar ücretli bazıları ücretsiz olarak gördüm. Arka planda çeşitli ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bugün gezinirken şöyle bir uygulama gördüm.

Uygulama ismi hone diye geçiyor. Bu tarz uygulamalar gerçekten işe yarıyor mu? Bazı programlar ücretli bazıları ücretsiz olarak gördüm. Arka planda çeşitli ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Tamamen kolpa şeyler.

Onun yerine elle kapatın, Winutil kullanın. Windows 11 LTSC yükleyin.

Güvenilir bir şekilde Windows 11 LTSC nereden yükleyebilirim?

Aslında bana da kolpa geldide hiç indirmedim, sadece merak. :D

Gizlilik politikası da kabarıkmış. IP falan neden tutuyor?:thumbsdown:

Sıkıntı o zaman, patlarız matlarız hiç uğraşmak istemem akşam akşam. :D

Güvenilir bir şekilde Windows 11 LTSC nereden yükleyebilirim?

Aslında bana da kolpa geldide hiç indirmedim, sadece merak. :D

Sıkıntı o zaman, patlarız matlarız hiç uğraşmak istemem akşam akşam. :D

Oyunlarda falan bir problem yaşamam değil mi? Gene aynı şekilde Steam vs ya da normal günlük kullanım gibi kullanabilirim LTSC'yi? Hiç kullanmadığım için soruyorum.

Oyunlarda falan bir problem yaşamam değil mi? Gene aynı şekilde Steam vs ya da normal günlük kullanım gibi kullanabilirim LTSC'yi? Hiç kullanmadığım için soruyorum.

Hiçbir sorun olmaz, Windows 11 Home da kursanız bir sorun olmaz, ben Windows'u hiç Update atmadan kullanıyorum ve yıllardırda bir kere sorun yaşamadım.

Ben kullanıyorum, hiç sıkıntı yok. Arkadaki gereksiz servisler yok sadece, tüm programlar ve oyunlar sorunsuz çalışıyor. Zaten Windows 11 ile aynı sadece bomboş düşünün. Ayarlar, Dosya gezgini, hesap makinesi, Edge ve 1-2 tane daha uygulamayla geliyor. Çok daha seri. Bloatware yok.

Ben kullanıyorum, hiç sıkıntı yok. Arkadaki gereksiz servisler yok sadece, tüm programlar ve oyunlar sorunsuz çalışıyor. Zaten Windows 11 ile aynı sadece bomboş düşünün. Ayarlar, Dosya Gezgini, hesap makinesi, Edge ve 1-2 tane daha uygulamayla geliyor. Çok daha seri. Bloatware yok.

Teşekkürler hocam şu an indiriyorum, kurduktan sonra muhtemelen yarın kurarım rehberinize detaylı yorum yazarım.