Hiçbir sorun olmaz, Windows 11 Home da kursanız bir sorun olmaz, ben Windows'u hiç Update atmadan kullanıyorum ve yıllardırda bir kere sorun yaşamadım.
Winutil kullanarak sadece güvenlik güncellemelerini alıyorum. Tavsiye ederim.:thumbsup:

Teşekkürler hocam şu an indiriyorum, kurduktan sonra muhtemelen yarın kurarım rehberinize detaylı yorum yazarım.
Dosyanın uzantısını .iso yapmayı unutmayın. Görüşürüz :)

Merhabalar,

Bugün gezinirken şöyle bir uygulama gördüm.

Uygulama ismi Hone diye geçiyor. Bu tarz uygulamalar gerçekten işe yarıyor mu? Bazı programlar ücretli bazıları ücretsiz olarak gördüm. Arka planda çeşitli ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hone kolpa falan değil, gereksiz hizmetleri vs kapatıp performans arttırıyor. Ancak bunu kendinizde yapabilirsiniz tabii.

LTSC geçerken mevcut dosyalarımız siliniyor mu?

Merhaba,

Bugün gezinirken şöyle bir uygulama gördüm.

Uygulama ismi hone diye geçiyor. Bu tarz uygulamalar gerçekten işe yarıyor mu? Bazı programlar ücretli bazıları ücretsiz olarak gördüm. Arka planda çeşitli ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

İşe yaradığı falan yok bilgisayar kullanma konusunda acemi olan kişileri yolma amacı ile kullanılan bazı dijital ürünlerden biri. Driver güncelleme programları, Boost programları (bilgisayarın performansını artırdığını iddia edip sağ üst köşeye araç kadranı gibi bir kadran ekleyen programlardan bahsediyorum), antivirüs programları bunların hepsi dalavereden ibaret 1 senelik aboneliğim var peşin peşin ödemesini yaptım ve hiçbir faydasını da görmedim olay tamamen sizde bitiyor.