2K hem FPS hem de hikayeli oyunlar için çok iyi.

Bende 4K https://www.samsung.com/tr/business...RVzWQI3CguFMIf_532RkbGdLHzkpvOS0SAniABasWy-q6 bu monitör var hocam FPS oyunlarında 1080p çözünürlük yapıp oynuyorum. Bazen 2K yapıp oynuyorum görüntü çok güzel tatlı oluyor.

Arkadaşlar FPS oyuncusu olduğum için ASUS monitörüme geçiş sağlayayım mı?
Son olarak bu sorumu da sorayım sonra iyi geceler diyelim birbirimize. :D

@Hamza Ensar Sağlam @Della.dd @Lorien @PC Uzmanı
Son olarak bu sorumu da sorayım, sonra iyi geceler diyelim birbirimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 4K https://www.samsung.com/tr/business...RVzWQI3CguFMIf_532RkbGdLHzkpvOS0SAniABasWy-q6 bu monitör var hocam FPS oyunlarında 1080p çözünürlük yapıp oynuyorum bazen 2K yapıp oynuyorum görüntü çok güzel tatlı oluyor.

Son olarak bu sorumu da sorayım sonra iyi geceler diyelim birbirimize. :D

@Hamza Ensar Sağlam @Della.dd @Lorien @PC Uzmanı
Son olarak bu sorumu da sorayım sonra iyi geceler diyelim birbirimize

Hocam Full FPS oynuyorsanız tabii ki de ASUS'a geçiş yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba, 4K monitörüm ve 1080p monitörüm var. FPS oynuyorum genelde, bazen FIFA 26 ve hikayeli oyunlar oynuyorum. FPS oyunlarında çözünürlüğü 1080p yapıp oynuyordum 4K monitörümde, FPS yükseliyordu ama 1080p monitörüme geçiş sağlarsam daha mı çok yüksek FPS alırım? Yoksa 4K monitörümde kalayım mı?

Yanlış hatırlamıyorsam 9800X3D ve 5080'e sahiptiniz. O seviyedeki bir sistemde 4K'da FPS oyunlarında sıkıntı olmaz. Sırf 300'den 400 FPS'e çıkmak için çözünürlük düşürmeye değmez. 4K oyunun tadını çıkartın bu kadar FPS değerlerine takılmanıza gerek yok.😀

Geçmeyin kalın 4K'da. FPS oyunları 1080p ayarda oynamaya devam edin sorun olmaz.
Öyle yaptım arkadaşlar çok teşekkürler cevaplarınız için iyi geceler. :)

Yanlış hatırlamıyorsam 9800X3D ve 5080'e sahiptiniz. O seviyedeki bir sisyemdr 4K'da FPS oyunlarında sıkıntı olmaz. Sırf 300'den 400 FPS'e çıkmak için çözünürlük düşürmeye değmez. 4K oyunun tadını çıkartın bu kadar FPS değerlerine takılmanıza gerek yok.😀
Öyle yaptım arkadaşlar çok teşekkürler cevaplarınız için iyi geceler. :)