UnkownTecho

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar şöyle diyeyim, genellikle FPS oyunları oynuyorum ama şu sıralar hikayeli oyunlar oynamaya başladım. Zevk veriyor, kafam dağılıyor. Her neyse, 1080p monitörü mü kullanmak daha mantıklı, 4K monitörü mü kullanmak mı?

2K al ortası olsun FPS içinde hikaye içinde ideal.

Yani sisteminiz 4K'yı kaldırabiliyorsa elbette ki 4K kullanın derim ama sisteminiz zorla 4K'yı kaldırabilecekse 1080p alın. Bu arada sisteminizi yazmanızda fayda var bilgili arkadaşlar 4K veya 1080p kullanmanız konusunda daha detaylı yardımcı olur bu bilgiyi bilirlerse.

Yani sisteminiz 4K'yı kaldırabiliyorsa elbette ki 4K kullanın derim ama sisteminiz zorla 4K'yı kaldırabilecekse 1080p alın. Bu arada sisteminizi yazmanızda fayda var bilgili arkadaşlar 4K veya 1080p kullanmanız konusunda daha detaylı yardımcı olur bu bilgiyi bilirlerse.

RTX 5080 var.

Ekran kartının gücü hangisine yetiyorsa onu kullan. 4K cam gibi görüntü veriyor, 1080p çamur gibi gelir onu kullandıktan sonra.

4K süper görüntü veriyor hocam. Ama FPS oyunları için düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 5080 var.

4K süper görüntü veriyor hocam. Ama FPS oyunları için düşünüyorum.
O zaman rahat 4K alın derdim şahsen zaten online oyunları genelde düşük ayarlarda oynarsınız diye tahmin ediyorum daha fazla fps için 4K bile olsa RTX 5080 ile ortalama fps değeri gayet yüksek olur ya da arkadaşların da dediği gibi 2K da tercih edebilirsiniz veya dual mode monitörde alınabilir bir başka ihtimalle.