Bütçe
2.000 TL

30637

Çalışkan
FPS oyunları için uzun süre götürecek bir mouse pad arıyorum. Aslında ilk başta aklımda ATK Sky vardı ama şu an stoğu yok. Başlıktaki 2 mouse pad arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve Sunset FPS oyunları için fazla mı yavaş kalır? (Scyrox V8'in skatezlerini kullanıyorum, CS sensim 1600 DPI 0.95)

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunları için uzun süre götürecek bir mouse pad arıyorum. Aslında ilk başta aklımda ATK sky vardı ama şu an stoku yok. Başlıktaki 2 mouse pad arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve sunset FPS oyunları için fazla mı yavaş kalır? (scyrox v8'in skatezlerini kullanıyorum, CS sensim 1600 DPI 0.95)

Edpi'niz fazla yüksek, sunset tercih edin.

FPS oyunları için uzun süre götürecek bir mouse pad arıyorum. Aslında ilk başta aklımda ATK sky vardı ama şu an stoku yok. Başlıktaki 2 mouse pad arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve sunset FPS oyunları için fazla mı yavaş kalır? (scyrox v8'in skatezlerini kullanıyorum, CS sensim 1600 DPI 0.95)

Hocam sunset çok yavaş gelir bence. O yüzden serenity almanız mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
Hocam sunset çok yavaş kalır sens ve DPI'ınıza göre. Bence storm alın. Bende glimpse versiyonu var. Çok hızlı değil ve sens'inize de uyar.

Yavaş mı kalır? Edpi'yı 1500'lerde nasıl yavaş kalır? 500 veya 800 EDP'i olsa anlarımda 1600 EDP'i civarlarında skatez ile Speed kullanmak aptallık olurdu.

Sonradan fark ettim 1600 olduğunu. Ama sunset yine fazla yavaş kalır.

Neye göre yavaş kalır açıklar mısın? Boş yere cevap vermeyi bırakın ortaya adamakıllı argüman sunun öyle tartışalım @GTR. Edpi'yı yüksek olduğundan dolayı Control öneriyorum zaten üstüne skatez kullandığınıda belirtmiş konu sahibi.

Neye göre yavaş kalır açıklar mısın? Boş yere cevap vermeyi bırakın ortaya adamakıllı argüman sunun öyle tartışalım @GTR Edpi'yı yüksek olduğundan dolayı Control öneriyorum zaten üstüne skatez kullandığınıda belirtmiş konu sahibi.

Bende Glimpse versiyonu var ve bu Speed'den de biraz daha sert poron kullanıyor. Ona rağmen çok hızlı değil ve kontrol edilebilirliği az değil. Sunset versiyonu daha da yavaştır diye düşünerek bunu söylemiştim.

Bende Glimpse versiyonu var ve bu Speed'den de biraz daha sert poron kullanıyor. Ona rağmen çok hızlı değil ve kontrol edilebilirliği az değil. Sunset versiyonu daha da yavaştır diye düşünerek bunu söylemiştim.

Normal olan o zaten dostum kullandığın mouse Pad'in içeriğine bakmadan alırsan öyle olur.
Taban materyali:
Şimdiye kadar geliştirdiğimiz en sert poron taban.

Sunset versiyonunda ise normal poron taban kullanılıyor sert değil. Forumda bilgi kirliliği yapmak yerine bu iki tabanın arasındaki farka bakabilirdin. İkisi birbirinden çok farklı tabanlar. Sunset'te yumuşak poron kullanılıyor Speed alırsa o edpi ile fareyi kontrol etmesi imkansız olur. O yüzden Control önerdim zaten konu sahibi skatez kullandığını belirtmiş.

Sakın serenity tercih etmeyin, pişman olursunuz. Sunset olanı tercih edin.