Bütçe
2.000 TL
Yorumlarınız için teşekkürler. Bu arada başlığa serenity vs sunset yazmıştım ama nedense değiştirmişler.

Merhaba 0.65 800 DPI CS2 Valorant'ta ise 0.28 800 DPI oynuyorum sunset kullanıyorum şu an ve bazen bunalıyorum fareyi çevirmekten hiçbir oyunda keyif almıyorum ne önerirsiniz glasspad deneyimim hiç olmadı oraya yönelmem iyi olur mu?

İkisinden birisini alabilirsiniz. Tercihim üsttekinden yana olurdu. Bunalmanızın sebebi Control type mouse pad kullanmanız. Speed kullanırsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ya da stormun stoklara gelmesini bekleyebilirsiniz tabanı serenity ve Sunset'ten daha sert, Mouseyi daha rahat hareket ettirebilirsiniz.

Son düzenleme:

İkisinden birisini alabilirsiniz. Tercihim üsttekinden yana olurdu. Bunalmanızın sebebi Control type mouse pad kullanmanız. Speed kullanırsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ya da stormun stoklara gelmesini bekleyebilirsiniz tabanı serenity ve Sunset'ten daha sert, mouseyi daha rahat hareket ettirebilirsiniz.

Storm buldum arkadşaımdan tertemiz beğenmedi diye bende ki sunset ile takasladım serenity renginden dolayı beğenemedim Full RGB'siz siyah setupa sahibim kötü duracağını düşündüm eskiden 800 DPI 0.6 oynuyordum o zamanlar çok iyi geliyordu Control mouse pad fakat sensim düştükten sonra cidden keyif alamamayı başlamıştım.

Storm buldum arkadşaımdan tertemiz beğenmedi diye bende ki sunset ile takasladım serenity renginden dolayı beğenemedim Full RGB'siz siyah setupa sahibim kötü duracağını düşündüm eskiden 800 DPI 0.6 oynuyordum o zamanlar çok iyi geliyordu Control mouse pad fakat sensim düştükten sonra cidden keyif alamamayı başlamıştım.

Keyif alamamanız normal. Control mouse pad yüksek edpi için, Speed mouse pad ise düşük edpi kullananlar için. Sizin Speed mouse pad tercih etmeniz lazım.

O kadar Control mouse pad denemişsiniz zaten artık hybrid almanıza gerek yok. Alttan Speed olanı tercih edin.