FPS oyunlarının strateji oyunlarına göre daha az zeka gerektirmesi

Strateji oynayanlarda kolsuz o zaman.
CS dışındaki hiçbir oyunun strateji oyunlarından fazla olmaması gerçeği...

CS taktiksel FPS genre olarak,Call of Duty veya R6 falan bakabilirsin.

Oyunlar arasinda dahi cok fark var. Ornegin cok iyi Doom ve Quake oynarim. Bu yasta dahi veletleri dagitirim ama CS oynamayi beceremiyorum. Tum haritayi bilmek, gerektiginde saklanmak, pusu kurmak falan gerekiyor. Ama ikisi de FPS. Bu arada satranc ve Starcraft'ta da iddialiyim.

Bahsi geçen konuda az önce de dediğim gibi CS ve R6 dışındaki(veya ona benzeyenleri) hariç tutmalıyız.
Alinti yaptigin mesaja ekledigim gibi iyi Doom ve Quake oynayabiliyor olmam mal oldugum anlamina gelmiyor. Starcraft ve satrancta oldukca iddialiyim.

Oyunlar arasinda dahi cok fark var. Ornegin cok iyi Doom ve Quake oynarim. Bu yasta dahi veletleri dagitirim ama CS oynamayi beceremiyorum. Tum haritayi bilmek, gerektiginde saklanmak, pusu kurmak falan gerekiyor. Ama ikisi de FPS.
Bahsi geçen konuda az önce de dediğim gibi CS ve R6 dışındaki(veya ona benzeyenleri) hariç tutmalıyız.

Katılıyorum CS, Half-Life üzerine geliştirilmiş olmasına rağmen Half-Life rahat oynuyorum fakat CS de tokatlanıyorum.

Bir kere hikaye tabanlı bir oyun oynadım.
Emin olun beyin gerektiriyor. Eskiden olan oyunlarda düşünmeniz lazım.
Şimdilerde beyin bile kullanmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…