Oyunlar arasinda dahi cok fark var. Ornegin cok iyi Doom ve Quake oynarim. Bu yasta dahi veletleri dagitirim ama CS oynamayi beceremiyorum. Tum haritayi bilmek, gerektiginde saklanmak, pusu kurmak falan gerekiyor. Ama ikisi de FPS. Bu arada satranc ve Starcraft'ta da iddialiyim.

Oyunlar arasinda dahi cok fark var. Ornegin cok iyi Doom ve Quake oynarim. Bu yasta dahi veletleri dagitirim ama CS oynamayi beceremiyorum. Tum haritayi bilmek, gerektiginde saklanmak, pusu kurmak falan gerekiyor. Ama ikisi de FPS.
Bahsi geçen konuda az önce de dediğim gibi CS ve R6 dışındaki(veya ona benzeyenleri) hariç tutmalıyız.

Oyunlar arasinda dahi cok fark var. Ornegin cok iyi Doom ve Quake oynarim. Bu yasta dahi veletleri dagitirim ama CS oynamayi beceremiyorum. Tum haritayi bilmek, gerektiginde saklanmak, pusu kurmak falan gerekiyor. Ama ikisi de FPS. Bu arada satranc ve Starcraft'ta da iddialiyim.

Katılıyorum CS, Half-Life üzerine geliştirilmiş olmasına rağmen Half-Life rahat oynuyorum fakat CS de tokatlanıyorum.

Bir kere hikaye tabanlı bir oyun oynadım.
Emin olun beyin gerektiriyor. Eskiden olan oyunlarda düşünmeniz lazım.
Şimdilerde beyin bile kullanmanıza gerek yok.