Hiçbir sorun olmaz, Windows 11 Home da kursanız bir sorun olmaz, ben Windows'u hiç Update atmadan kullanıyorum ve yıllardırda bir kere sorun yaşamadım.
Hone: An all-in-one PC optimizer, game booster & FPS booster. Free plan with 10 optimizations; Premium offers unlimited tweaks, BIOS & pro settings.
hone-gg.translate.goog
Uygulama ismi Hone diye geçiyor. Bu tarz uygulamalar gerçekten işe yarıyor mu? Bazı programlar ücretli bazıları ücretsiz olarak gördüm. Arka planda çeşitli ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Geçen hafta Windows 11 Pro'dan Windows LTSC IoT Enterprise sürümüne geçtim.
Öncesinde Windows 11 Home ve Pro kullanırken boşta RAM kullanımı gözüme takılıyordu.
Sistem boştayken RAM'in %30'a kadar kullandığını söylemeliyim. (16 GB)
Bu sürümlerde ben ve çoğu kişi dahil asla kullanmayacağı uygulamalar ve servisler çalışıyor.
En önemlisi de Windows arayüzünde gezinirken bile bir ağırlık hissediyordum.
Yazılımsal veya donanımsal bir problem değildi, sorun Windows'un kendisiydi.
Ben de Windows 11 LTSC IoT Enterprise'a geçmeye karar verdim.
Gözle görülür bir fark var mı derseniz
Evet, var...
Hone: An all-in-one PC optimizer, game booster & FPS booster. Free plan with 10 optimizations; Premium offers unlimited tweaks, BIOS & pro settings.
hone-gg.translate.goog
Uygulama ismi hone diye geçiyor. Bu tarz uygulamalar gerçekten işe yarıyor mu? Bazı programlar ücretli bazıları ücretsiz olarak gördüm. Arka planda çeşitli ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
İşe yaradığı falan yok bilgisayar kullanma konusunda acemi olan kişileri yolma amacı ile kullanılan bazı dijital ürünlerden biri. Driver güncelleme programları, Boost programları (bilgisayarın performansını artırdığını iddia edip sağ üst köşeye araç kadranı gibi bir kadran ekleyen programlardan bahsediyorum), antivirüs programları bunların hepsi dalavereden ibaret 1 senelik aboneliğim var peşin peşin ödemesini yaptım ve hiçbir faydasını da görmedim olay tamamen sizde bitiyor.