Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Freelancer platformlarında hizmet alıp satarak aracılık yaparak para kazanma konusunda farklı bir yöntem üzerinde düşünüyorum. Geleneksel "al-sat" mantığından biraz daha farklı olarak, spesifik bir niş seçip o alanda uzmanlaşarak kaliteli işler çıkarmayı ve müşteri memnuniyeti sağlayarak uzun vadeli bir gelir modeli oluşturmayı planlıyorum.

Bu yöntemi kullanarak elde ettiğim geliri, kendimi geliştirmek ve yeni yazılım dilleri öğrenmek için kullanmayı düşünüyorum. Özellikle JavaScript ve backend teknolojileri gibi alanlara yönelerek uzun vadede kendi projelerimi hayata geçirmek istiyorum.

Daha önce bu tarz bir iş modeli deneyen veya farklı fikirleri olan var mı? Freelancer sitelerinde aracılık yaparak para kazananlar varsa süreçlerini paylaşabilir mi? Özellikle müşteri bulma, fiyatlandırma ve uzun vadeli sürdürülebilirlik konularında fikirlerinize açığım!

"Aracılık konusunda farklı yöntemler deneyen ve paylaşmak isteyen varsa, iletişime geçebilirler."

Merhaba arkadaşlar,

Freelancer platformlarında hizmet alıp satarak aracılık yaparak para kazanma konusunda farklı bir yöntem üzerinde düşünüyorum. Geleneksel "al-sat" mantığından biraz daha farklı olarak, spesifik bir niş seçip o alanda uzmanlaşarak kaliteli işler çıkarmayı ve müşteri memnuniyeti sağlayarak uzun vadeli bir gelir modeli oluşturmayı planlıyorum.

Bu yöntemi kullanarak elde ettiğim geliri, kendimi geliştirmek ve yeni yazılım dilleri öğrenmek için kullanmayı düşünüyorum. Özellikle JavaScript ve backend teknolojileri gibi alanlara yönelerek uzun vadede kendi projelerimi hayata geçirmek istiyorum.

Daha önce bu tarz bir iş modeli deneyen veya farklı fikirleri olan var mı? Freelancer sitelerinde aracılık yaparak para kazananlar varsa süreçlerini paylaşabilir mi? Özellikle müşteri bulma, fiyatlandırma ve uzun vadeli sürdürülebilirlik konularında fikirlerinize açığım!

"Aracılık konusunda farklı yöntemler deneyen ve paylaşmak isteyen varsa, iletişime geçebilirler."
Freelancer platformlarında aracılık yaparak gelir elde etmeyi düşünüyorsanız, uygulayabileceğiniz adımlar şu şekildedir:

1. Niş Seçimi:
- İlgilendiğiniz ve yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir niş belirleyin (örneğin, web geliştirme, grafik tasarım, içerik yazarlığı).
- Seçtiğiniz nişin pazar potansiyelini araştırın, rekabeti değerlendirin.

2. Uzmanlaşma:
- Seçtiğiniz alanda kendinizi geliştirin. Online kurslar, kitaplar veya topluluk forumları gibi kaynakları kullanarak bilgi edinin.
- JavaScript ve backend teknolojileri (Node.js, Python) gibi dillerde kendinizi eğitmek için projeler oluşturun.

3. Profil Oluşturma:
- Freelancer platformlarında dikkat çekici bir profil oluşturun. Özgeçmişinizi, yeteneklerinizi ve önceki projelerinizi etkileyici bir şekilde sunun.
- İyi bir portföy oluşturun ve hizmetlerinizi net bir şekilde tanımlayın.

4. Pazar Araştırması ve Fiyatlandırma:
- Pazar analizi yaparak benzer hizmetlerin hangi fiyat aralığında satıldığını öğrenin.
- Fiyatlandırma stratejinizi belirleyin; gerekirse başlangıçta rekabetçi fiyatlar sunarak müşteri portföyünüzü genişletin.

5. Müşteri Bulma:
- Sosyal medya, iş ağları ve forumlar gibi platformlarda görünürlüğünüzü artırın.
- Etkili bir pazarlama stratejisi oluşturun; içerik pazarlama, SEO ve sosyal medya reklamları gibi teknikleri kullanabilirsiniz.

6. Müşteri İlişkileri ve Memnuniyeti:
- Müşteri geri bildirimlerini önemseyin ve buna göre hizmetlerinizi geliştirin.
- İyi bir iletişim kurarak müşteri memnuniyetini artırın; soruları hızlı ve etkili bir şekilde yanıtlayın.

7. Sürdürülebilirlik İçin Yatırım:
- Elde ettiğiniz gelir ile kendinizi geliştirmeye devam edin. Yeni beceriler ve teknolojiler öğrenmeye açık olun.
- Ve sürekliliği sağlamak için, düzenli olarak araştırma yaparak pazarın değişimlerine ayak uydurun.

Bu adımlar, freelancer sitelerinde aracılık yaparak başarılı bir gelir modeli oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Başarılar!

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba, ben daha önce freelancer olarak çeşitli platformlarda görev yaptım. Yalnızca hizmet alıp satarak değil hizmet vererek çalıştığım dönemler de oldu. Öncelikle çalıştığın pazarı ve kişiyi iyi seçmen gerekiyor ben buna inanıyorum. Ayrıca biraz birikimin de olsun ki işlere kolay yetişebil. Ben koaly yoldan para kazanmak isterken anket doldurarak para kazanma yöntemlerinde kapsamlı ve güvenli bir yer keşfetmiştim. Bayağı da işe yaradı, anket soruları zaten basit ve koaly oluyor, birikim de yapmıştım. Şimdi her anket olduğunda çözüp para kazanıyorum.

Öncelikle çalıştığın pazarı ve kişiyi iyi seçmen gerekiyor ben buna inanıyorum. Ayrıca biraz birikimin de olsun ki işlere kolay yetişebil.
Bunu daha net açar mısınız?

Anladığım kadarıyla bir kişi ile iş yaptınız diyelim daha önce hizmeti verdi diyelim Siz başkasına teslim edip aradaki karı aldınız ama bunu yapmadan önce kişiyi iyi seçerek yaptınız doğru mu anladım?

Bunu daha net açar mısınız?

Anladığım kadarıyla bir kişi ile iş yaptınız diyelim daha önce hizmeti verdi diyelim Siz başkasına teslim edip aradaki karı aldınız ama bunu yapmadan önce kişiyi iyi seçerek yaptınız doğru mu anladım?
kesinlikle, şöyle bir şey. Siz bir yere markete gittiğinizde alacağınız şeyin en iyisini seçersiniz değil mi? Bir insanın konuşmasından, tavrından, hareketlerinden ve bazı huylarından aslında o işin onunla yürütülüp yürütülmeyeceğini anlarsanız

kesinlikle, şöyle bir şey. Siz bir yere markete gittiğinizde alacağınız şeyin en iyisini seçersiniz değil mi? Bir insanın konuşmasından, tavrından, hareketlerinden ve bazı huylarından aslında o işin onunla yürütülüp yürütülmeyeceğini anlarsanız
Hocam Sizinle nasıl iletişim kurabilirim? Discord kullanıyor musunuz veya Email adresiniz var mı?