Vodafone Freezone nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 350
  • Etiketler Etiketler
    vodafone
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Hattı üzerime almam lazımmış geçmem için, hat babamın üzerine. Kendi üzerime geçirirsem ne olur? Sorun yaşatır mı?

Hattı üzerinize almanız gerek yok, hat üzerinden T.C. kimlik no ile freezone tanımlanabiliyor.

Hattı üzerime almam lazımmış geçmem için, hat babamın üzerine. Kendi üzerime geçirirsem ne olur? Sorun yaşatır mı?

Tobi'ye FreeZone'lu olmak istiyorum yazmanız yeterli o zaten sizi yönlendiriyor açılan ekrandaki formu doldurup başvuru yapmanız yeterli.

Hat yine kimin üzerine kayıtlıysa yine onun üzerine oluyor sadece kendi bilgilerini tanımlıyorsun.

Zaten Vodafone kullanıcısıysanız hattı kendi üzerinize taşımak yerine kullanıcı tanımlaması yaptırabilirsiniz. Bu durumda FreeZone kullanmanıza engel bir durum kalmayacaktır. Fakat Vodafone kullanıcısı değilseniz uzak durmakta fayda var.

Form vardı 26 yaş altı falan kendi üstünüze tanımlayın yazıyordu. Formu doldurup gönderdim, Vodafone kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…