Hattı üzerime almam lazımmış geçmem için, hat babamın üzerine. Kendi üzerime geçirirsem ne olur? Sorun yaşatır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?mercha
Yetkin
FreeZone kısmını bilmem ama sağlayıcı olarak Vodafone beğenmiyorum.
canbozkurt
Yetkin
Hattı üzerinize almanız gerek yok, hat üzerinden T.C. kimlik no ile freezone tanımlanabiliyor.
Nasıl?Hattı üzerinize almanız gerek yok, hat üzerinden T.C. kimlik no ile freezone tanımlanabiliyor.
Hattı üzerime almam lazımmış geçmem için, hat babamın üzerine. Kendi üzerime geçirirsem ne olur? Sorun yaşatır mı?
Tobi'ye FreeZone'lu olmak istiyorum yazmanız yeterli o zaten sizi yönlendiriyor açılan ekrandaki formu doldurup başvuru yapmanız yeterli.
Hat yine kimin üzerine kayıtlıysa yine onun üzerine oluyor sadece kendi bilgilerini tanımlıyorsun.
Freezone bayağı iyi 20 GB Instagram, TikTok interneti veriyor her ay bana.
OZANAKGUN26
Başarılı
Zaten Vodafone kullanıcısıysanız hattı kendi üzerinize taşımak yerine kullanıcı tanımlaması yaptırabilirsiniz. Bu durumda FreeZone kullanmanıza engel bir durum kalmayacaktır. Fakat Vodafone kullanıcısı değilseniz uzak durmakta fayda var.
Zaten Vodafone kullanıcısıysanız hattı kendi üzerinize taşımak yerine kullanıcı tanımlaması yaptırabilirsiniz. Bu durumda FreeZone kullanmanıza engel bir durum kalmayacaktır. Fakat Vodafone kullanıcısı değilseniz uzak durmakta fayda var.
Form vardı 26 yaş altı falan kendi üstünüze tanımlayın yazıyordu. Formu doldurup gönderdim, Vodafone kullanıyorum.