Risk almadan zafer olmaz kafasındasın beğendim, zira karar senin, saygı duyarım. Sonuçta makine senin, keyif senin. :)
Kurarsan deneyimlerini yazarsın millet de bilgilenmiş olur.
Farklı önerilere de açığım. Konuda belirttiğim gibi, Atlas ve Revios kullandım. Atlas sanki daha iyiydi gibi, Revios'u hiç sevmedim.

Hiç bilemiyorum, modifiye Windows asla kullanmam da bir şey dikkatimi çekti.

Forumlarında "frekans OS'un hakları tamamen Frekanstv'ye aittir." demiş arkadaşın biri, modifiye bir Windows için böyle bir şey deme haklarına sahipler mi? :LOL:
Windows için böyle bir şey deme hakları olamaz. Marka ve telif hakları Microsoft'da olan şeyi parayla satıyor adam. Script hazırlasa Chris Titus Tech gibi okey ama bu düzenbazlık biraz.

Windows için böyle bir şey deme hakları olamaz. Marka ve telif hakları Microsoft'da olan şeyi parayla satıyor adam. Script hazırlasa Chris Titus Tech gibi okey ama bu düzenbazlık biraz.
Ben de şaşırdım gerçekten, hani OS modifiyeleyip piyasaya salacak bilgin var, ama teliflerden ve bunun gibi şeylerden haberin yok. Direkt şüphe sebebi. :LOL:

Farklı önerilere de açığım. Konuda belirttiğim gibi, atlas ve ReviOS kullandım. Atlas sanki daha iyiydi gibi, ReviOS'u hiç sevmedim.

Önce bir ghost specter superlite dene derim. Atlas'tan aldığın hazzı bir tık yukarı taşıyabilir. Ama bana sorarsan 10/11 IoT Enterprise LTSC kurman daha mantıklı.
Microsoft bunu ATM, fabrika makineleri ve hastane cihazları için üretiyor. İçinde Microsoft Store yok, Cortana yok, Edge yok, saçma sapan reklamlar yok.

Frenkasmış ahmetosmuş bunlara güvenmeyip, "Microsoft'un yaptığı en hafif ve en kararlı Windows olsun" dersen tek geçerim. Vanguard ile asla çakışmaz, ban riski sıfırdır, güncelleme derdi yoktur.

Önce bir ghost specter superlite dene derim. Atlas'tan aldığın hazzı bir tık yukarı taşıyabilir. Ama bana sorarsan 10/11 IoT Enterprise LTSC kurman daha mantıklı.
Microsoft bunu ATM, fabrika makineleri ve hastane cihazları için üretiyor. İçinde Microsoft Store yok, Cortana yok, Edge yok, saçma sapan reklamlar yok.

Frenkasmış ahmetosmuş bunlara güvenmeyip, "Microsoft'un yaptığı en hafif ve en kararlı Windows olsun" dersen tek geçerim. Vanguard ile asla çakışmaz, ban riski sıfırdır, güncelleme derdi yoktur.
Hocam, link paylaşır mısınız? 540Hz kullanıyorum, 11 IoT Enterprise LTSC daha iyi olur benim için. Direkt indirip Rufus ile yazdırıp deneyimlemek istiyorum.

Dil olarak TR ve EN fark yaratır mı?
1767828358064.webp

Doğru ISO değil mi hocam? Ethernet driver sorunu çıkarır mı, USB'ye driver atayım mı?
1767828386557.webp

1767828358064.webp

Doğru ISO değil mi hocam? Ethernet driver sorunu çıkarır mı, USB'ye driver atayım mı?
1767828386557.webp
1767828510119.webp

X23 başlayan mı yoksa en-us_windows olan mı, hangisi?

Ghost Spectre kullanıyorum bende yıllardır, windows sorunlarını çözebilecek seviyedeysen dene.

1767832038884.webp