ggbye
Başarılı
Ghost Spectre kullanıyorum bende yıllardır, Windows sorunlarını çözebilecek seviyedeysen dene.
Eki Görüntüle 216740
Hocam ben kendi sorunlarımı çözemiyorum Windows ile hiç uğraşamam.
Ghost Spectre kullanıyorum bende yıllardır, Windows sorunlarını çözebilecek seviyedeysen dene.
Eki Görüntüle 216740
O zaman LTSC de kullanmaman lazım, ayrıca windows 11 stabil bir işletim sistemi değil bu işlere gireceksen Windows 10 LTSC kurman daha iyiHocam ben kendi sorunlarımı çözemiyorum Windows ile hiç uğraşamam.
Hayır. Böyle bir hakkı yok. Windows, düzenlenmiş de olsa Microsoft'a aittir.Hiç bilemiyorum, modifiye Windows asla kullanmam da bir şey dikkatimi çekti.
Forumlarında "frekans OS'un hakları tamamen Frekanstv'ye aittir." demiş arkadaşın biri, modifiye bir Windows için böyle bir şey deme haklarına sahipler mi?![]()
O zaman LTSC de kullanmaman lazım, ayrıca Windows 11 stabil bir işletim sistemi değil bu işlere gireceksen Windows 10 LTSC kurman daha iyi.
Önce bir ghost specter superlite dene derim. Atlas'tan aldığın hazzı bir tık yukarı taşıyabilir. Ama bana sorarsan 10/11 IoT Enterprise LTSC kurman daha mantıklı.
Microsoft bunu ATM, fabrika makineleri ve hastane cihazları için üretiyor. İçinde Microsoft Store yok, Cortana yok, Edge yok, saçma sapan reklamlar yok.
Frenkasmış ahmetosmuş bunlara güvenmeyip, "Microsoft'un yaptığı en hafif ve en kararlı Windows olsun" dersen tek geçerim. Vanguard ile asla çakışmaz, ban riski sıfırdır, güncelleme derdi yoktur.
Edge yüklü geldiyse hiçbir anlamı yok insanlar Edge den kurtulmak için kuruyor zaten custom isoHocam iyi hoş indirdik kurduk lisansım geçersiz oldu Home ve Pro için lisans almıştım şimdi bir de bunumu alacağım.
Edge yüklü geldi hocam etkinleştirme nasıl olacak bunun içinde lisans mı almam gerek.
Edge yüklü geldiyse hiçbir anlamı yok insanlar Edge'den kurtulmak için kuruyor zaten Custom ISOsadece tarayıcı değil komple işkal etmiş Windows'u.
Ghost specter superlite link nereden bulabilirim Windows 11.
"Frekans OS'un hakları tamamen FrekansTV'ye aittir ne olursa olsun kopyalanması veya dağıtılması yasaktır." Yazmislar harbiliHayır. Böyle bir hakkı yok. Windows, düzenlenmiş de olsa Microsoft'a aittir.
Gören de açık kaynak kodlu işletim sistemi üstünde GNU lisansı proje üretiyor sanacak. Mümkünse arkadaşı uyarın, o yazıyı kaldırsın. Yoksa başı ağrır veya alay konusu olur.
Eğer modifiyeli ISO'da Stealer zararlısı gömülü ise o zaman 2 adımlı doğrulama hesabınızı çalınmaktan kurtaramayabilir.Hesabımda 2 aşamalı doğrulama var, giremez kimse. Yapacak bir şey yok, bazı şeylerden taviz vermek gerekiyor.