Hiç bilemiyorum, modifiye Windows asla kullanmam da bir şey dikkatimi çekti.

Forumlarında "frekans OS'un hakları tamamen Frekanstv'ye aittir." demiş arkadaşın biri, modifiye bir Windows için böyle bir şey deme haklarına sahipler mi? :LOL:
Hayır. Böyle bir hakkı yok. Windows, düzenlenmiş de olsa Microsoft'a aittir.

Gören de açık kaynak kodlu işletim sistemi üstünde GNU lisansı proje üretiyor sanacak. Mümkünse arkadaşı uyarın, o yazıyı kaldırsın. Yoksa başı ağrır veya alay konusu olur.

O zaman LTSC de kullanmaman lazım, ayrıca Windows 11 stabil bir işletim sistemi değil bu işlere gireceksen Windows 10 LTSC kurman daha iyi.

Hocam iyi hoş indirdik kurduk lisansım geçersiz oldu Home ve Pro için lisans almıştım şimdi bir de bunumu alacağım.

Önce bir ghost specter superlite dene derim. Atlas'tan aldığın hazzı bir tık yukarı taşıyabilir. Ama bana sorarsan 10/11 IoT Enterprise LTSC kurman daha mantıklı.
Microsoft bunu ATM, fabrika makineleri ve hastane cihazları için üretiyor. İçinde Microsoft Store yok, Cortana yok, Edge yok, saçma sapan reklamlar yok.

Frenkasmış ahmetosmuş bunlara güvenmeyip, "Microsoft'un yaptığı en hafif ve en kararlı Windows olsun" dersen tek geçerim. Vanguard ile asla çakışmaz, ban riski sıfırdır, güncelleme derdi yoktur.

Edge yüklü geldi hocam etkinleştirme nasıl olacak bunun içinde lisans mı almam gerek.

Hocam iyi hoş indirdik kurduk lisansım geçersiz oldu Home ve Pro için lisans almıştım şimdi bir de bunumu alacağım.

Edge yüklü geldi hocam etkinleştirme nasıl olacak bunun içinde lisans mı almam gerek.
Edge yüklü geldiyse hiçbir anlamı yok insanlar Edge den kurtulmak için kuruyor zaten custom iso :D sadece tarayıcı değil komple işkal etmiş windowsu.

Hayır. Böyle bir hakkı yok. Windows, düzenlenmiş de olsa Microsoft'a aittir.

Gören de açık kaynak kodlu işletim sistemi üstünde GNU lisansı proje üretiyor sanacak. Mümkünse arkadaşı uyarın, o yazıyı kaldırsın. Yoksa başı ağrır veya alay konusu olur.
"Frekans OS'un hakları tamamen FrekansTV'ye aittir ne olursa olsun kopyalanması veya dağıtılması yasaktır." Yazmislar harbili :facepalm:

Hesabımda 2 aşamalı doğrulama var, giremez kimse. Yapacak bir şey yok, bazı şeylerden taviz vermek gerekiyor.
Eğer modifiyeli ISO'da Stealer zararlısı gömülü ise o zaman 2 adımlı doğrulama hesabınızı çalınmaktan kurtaramayabilir.

Özellikle Google hesaplarının çalınması için çoğu durumda tarayıcı çerezlerinizin çalınması yetiyor. Stealer zararlıları ilk olarak tarayıcı çerezlerini hedef alır. Çerezler çalındığı zaman saldırganın hesabınıza giriş yapmasına bile gerek yoktur. Saldırgan zaten giriş yapılmış oturumu çalıyor. Bundan sonra ise Google hesabınızın şifresini değiştirip iki adımlı doğrulama telefon numarasını da değiştirir, hesabınız gitmiş olur.

Maalesef Google'ın şifre değiştirme sayfasında "Eski şifrenizi girin" diye bir kutu yok, sadece yeni şifre belirlemeniz yeterli. Eğer saldırgan şifre değiştirme sayfasına girerken Google ek doğrulama istemezse veya sadece şifre ile doğrulama isterse saldırgan çok büyük ihtimalle hesabınızı çalabilecektir.

Bu yüzden ne olursa olsun ne olduğunu bilmediğiniz modifiyeli ISO'ları kullanmayın, kullanacaksanız da izole bir ortamda çalıştırın ve hiçbir hesabınıza giriş yapmayın.

Ben sırf Until Dawn'ın çalışıp çalışmadığını denemek için harici SSD'me Windows eXPerience R2 RC3 adlı modifiyeli Windows 10 LTSC 2021 sürümünü kurdum. Kesinlikle Techolay Sosyal hesabıma bile giriş yapmadım. Sadece korsan olarak indirdiğim Until Dawn'ı çalıştırdım, sorunsuz çalıştı.

İllaki modifiyeli Windows kullanmak istiyorsanız AtlasOS gibi orijinal Windows kurulum medyası ile kurulup Playbook ile modifiye işlemi yapılan sürümleri kullanın.