Detaylar
Kim cevapladı?LED'in ışık kontrolcüsü vb varsa bildiğim kadarıyla anakarta takmazsın.
Hocam direk PSU'ya bağlı geldi anakarta bağlı bir şey yok araştırdım tak çalıştır mantığı da kasa içi hava akışı için değenlendirmek istedim LED'ler gündüz hoş da gece göz yoruyor yoksa çöpe gidecek.
LED'in ışık kontrolcüsü vb varsa bildiğim kadarıyla anakarta takmazsın.
Kasada LED düğmesi de var o bile boşta uygun girişi yok girişi olan hub baktım pahalılardı.
Havya'nız varsa dirençlerden birini söküp deneme yapabilir misiniz?
Havyam var hocam deneyeceğim 1tanesi ile başlim fakat kasa üzerine test edip riske girmek istemem test amaçlı elektrik versem 12v DC diyor bir kablo ucunu USB adaptör ile bağlayıp çalıştırsam yakar mıyım?
Multimetren varsa dirençten önce ve dirençten sonraki voltajları ölçebilirsin. Kasa fanı elektronik olmadığı için bozulacağını sanmıyorum. Elinde 18650 piller varsa 2 tanesini seri bağlayıp anlık olarak enerji verip durumuna bakabilirsin.
Multimetren varsa dirençten önce ve dirençten sonraki voltajları ölçebilirsin. Kasa fanı elektronik olmadığı için bozulacağını sanmıyorum. Elinde 18650 piller varsa 2 tanesini seri bağlayıp anlık olarak enerji verip durumuna bakabilirsin.
Multimetre ve bikaçtane 18650 pil var hangisi doluysa bağlantıları yapayım.