FSP HYPER 650W 80+ PSU alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan captainamerica
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 935
Benim kullandığım PSU. Almanızı önermem. 80+ Gold sertifikalı bir PSU almanız daha iyi olur.

Bu bütçeye göre ne önerirdiniz?

Teşekkür ederim. Bu model FSP'ye göre daha mı iyidir?

Enermax tercih etseniz daha iyi olur

High Power yerine bu modeli mi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeyi biraz daha arttırıp Corsair RM750e uzun vadede memnun eder. Enermax tarzı markalar yerine bilindik marka bir PSU tercih edin. Bütçeyi arttıramam diyorsanız MSI MAG A650BN de düşünülebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi biraz daha arttırıp Corsair RM750e uzun vadede memnun eder. Enermax tarzı markalar yerine bilindik marka bir PSU tercih edin. Bütçeyi arttıramam diyorsanız MSI MAG A650BN de düşünülebilir.

Corsair her ne kadar güzel gözükse de bütçeyi 2 katına çıkarmam gerekiyor. MSI MPG A650BN öneriniz için teşekkür ederim. FSP yerine bu modeli tercih etmemin daha iyi olacağını düşünüyorsunuz değil mi?

Tabii ki Enermax alın Forumda genelde bu markayı öneriyorlar.

Kalitenin düşeceği şekilde bütçeyi kısmak istemiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

FSP olan model 80+ white sertifikalı. Verimlilik vs açısından MSI daha iyi olur zira Bronze sertifikaya sahip. Ben eski kartımdan daha düşük güç tüketimine sahip bir ekran kartına geçtiğimden beri FSP ile sorun yaşamadım ama değiştirecek olursam en kötü Bronze sertifikalı bir PSU alırdım.

@northstar
80 plus sertifikası sadece prizden çekilen gücü etkiler PSU nun verimini falan etkilemez o gücü vereceği varsa verir zaten. Aynı şekilde kalitesini de etkilemez.
@Oreki veya @Andar Han ın yazılarını biraz oku demeye çalıştığımı daha iyi anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…