Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tekrar reset attım baştan yükledim kayıt oldu çok teşekkür ederim .Donanım sürümü .D İle bitiyor.Bir sorum daha olacaktı attrım görüntüdeki kısım için fiber kaplo sfp ye takılımı olmalı?Önceki ekran görüntünüzde donanım versiyonu alanında /a/a gibi yazıyordu. Ondan sordum "/" karakteri donanım versiyonunda mı var diye? Olmamalı da o yüzden. En fazla "." karakteri filan olur. "/" karakterini de kabul etmiyor olabilme ihtimalini düşündürdü.
Donanım versiyonu / mı barındırıyor?Merhaba donanım sürümünü yazmama save etmeme rağmen tekrar eski haline geri geliyor acaba yanlış bir sürüm mü yazıyorum bu durumu yaşayan oldu mu?
Eki Görüntüle 109867
Önceki ekran görüntünüzde donanım versiyonu alanında /a/a gibi yazıyordu. Ondan sordum "/" karakteri donanım versiyonunda mı var diye? Olmamalı da o yüzden. En fazla "." karakteri filan olur. "/" karakterini de kabul etmiyor olabilme ihtimalini düşündürdü.Rehberi takip ediyorum tüm ürünler aynı buraya kadar geldim sadece donamını yazınca kayıt etmiyor.
Eki Görüntüle 109930
trkmcan
Çalışkan
Tekrar reset attım baştan yükledim kayıt oldu çok teşekkür ederim .Donanım sürümü .D İle bitiyor.Bir sorum daha olacaktı attrım görüntüdeki kısım için fiber kaplo sfp ye takılımı olmalı?Önceki ekran görüntünüzde donanım versiyonu alanında /a/a gibi yazıyordu. Ondan sordum "/" karakteri donanım versiyonunda mı var diye? Olmamalı da o yüzden. En fazla "." karakteri filan olur. "/" karakterini de kabul etmiyor olabilme ihtimalini düşündürdü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-