Herhalde gerçekten o forumdan birisi yapmamıştır o modu. Kaynağından indirin.

Mod oyunu kandırmak için DLL içeriği değiştiriyor olabilir. Genel güvenlik açısından şüpheli bir hareket olsa da masum bir modun basvurabilecegi bir yöntem.

Umarım dediğiniz gibidir @Algos ne diyecek diye bekliyorum.

Modun kendi kaynağından indirdiyseniz herhangi bir sorun çıkmaz.

Donanım Arşivi YouTube kanalının bana verdiği kendi forum sayfası linkine girip oradan aşağı inip kendi yazarlarının Google driverına yüklediği yerden indirmiştim.
Bu arada yorumlara birisi windows defenderın trojan tespit ettiğini yazmış kendisi bir sorun yok demiş yeni gördüm.
Ayrıca kendi kaynağını bulamadım atarmısınız ?

Son düzenleme:
VirusTotal sonucunu yüklemek için dosyayı bir daha yükledim. Sonrasında bakayım tekrar bulacak mı diye ilk dosyanın kendisi taradım gene aynı virüsten buldu tekrardan sildim. Bir de tam tarama açayım dedim sonuçta bu:
Eki Görüntüle 9481

İzniniz olursa bu görseli ve durumu X topluluğumuzda paylaşmak istiyorum kimsenin başına gelmesin böyle bir durum.

İzniniz olursa bu görseli ve durumu X topluluğumuzda paylaşmak istiyorum kimsenin başına gelmesin böyle bir durum.

Daha durumda netleşen bir şey yok.Bir kaspersky virüs var dedi. VirusTotal sonucunu kendiniz görüyorsunuz BitDefender, Malwarebytes temiz demiş. Lütfen bir yerde paylaşmayınız.