Daha durumda netleşen bir şey yok. Bir Kaspersky virüs var dedi. VirusTotal sonucunu kendiniz görüyorsunuz BitDefender, Malwarebytes temiz demiş. Lütfen bir yerde paylaşmayınız.

Bu mod çıktığından beri onlarca Steam hesabım çalındı paylaşımı görüyorum, bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Umarım sizin başınıza böyle bir durum gelmez.

@KroX bende o pragramı kullanıyorum Kaspersky'nin bulamadıklarını şıp diye buluyor.
Kaspersky ın ardından yaptığım malwarebytes taraması temiz çıktı.Herşeyi tarattım tam 32 dakika sürdü.

Bu mod çıktığından beri onlarca Steam hesabım çalındı paylaşımı görüyorum, bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Umarım sizin başınıza böyle bir durum gelmez.

Çaldıracağımı zannetmiyorum Steam Guard 2 aşamalı doğrulamam var.

Daha önce hatta dün kendi sitesinden merak etmek için 3 tane farklı kompinasyonlu dosyaysını indirdim. 3 tane ZIP şeklindeydi dosyalar. 3 dosyayı tek tek tarattım çok kötü sonuçlar çıkmadı. Temiz çıktı coğu. 1-2 program buluyor ama onlar pek takılacak şeyler değil diye düşünüyorum.

3 dosyanın içindekileri "MaxSecure" trojan virüsü olarak algılıyor. Sadece bu zaten algılayan. Üstelik ben resmi sitesinden indirdiğim halde böyle.

Donanım Arşivi'nin vermiş olduğu dosyalar zaten orijinal dosyalar o yüzden farklı bir yerden indirmediğiniz sürece kafaya takmayın.

Bu modu binlerce insan kullandı bu videolardan sonra. Çok takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. VirusTotal sonuçları temiz.

Modları bu site üzerinden indirin bundan sonra:

@KroX

Kendi sitesinden indirin bir de öyle taratmayı deneyin.

Son düzenleme:
@792 bu konuya da bakabilirsin kartın RTX bir kart değil ise:

İzniniz olursa bu görseli ve durumu X topluluğumuzda paylaşmak istiyorum kimsenin başına gelmesin böyle bir durum.

Şu an kendi orijinal sitesinden indirseniz bile VirusTotal ve Kaspersky yine trojan olarak algılayabilir.
VirusTotal tek virüs algılayan oluyor. Yani orijinal sitesinden indirseniz bile aynı değerleri verebiliyor.

DLL. Değişikliği olduğu içinde böyle algılıyor olabilir. Benim kullandığım ücretli modlarda bile VirusTotal 1-2 tane buluyor. Kaspersky temiz olarak gözüküyor o modlarda. Yani milleti boş yere galyana getirmeye gerek yok. Neye görede böyle bir kanıya vardınız onu da anlamış değilim.