@Algos @Herald Victorious

1704568104930.webp

Cyberpunk 2077 için hangisini oyunun klasörüne atmam gerekiyor _210 değil miydi?
dxvk.conf
CyberFSR-D3D12-Proxy Modu bunları da mı oyuna atmalıyım.

Açıldı FPS çok yükseldi fakat akıcılık göremedim aynı 30-40 FPS oynuyormuşum titremeler var Alt+Tab atınca oyuna bir daha geri dönemiyorum oyunun kendi FPS testinde düşük FPS ama ekran kartının FPS göstergesinde yüksek.

Oyunda DLSS'i açtıktan sonra farklı bir teknoloji seçersen, FSR veya XeSS mod bozulur. Arka planda FPS düşer ama sen fark etmezsin.
Oyundan çıkmadan bu teknolojiyi kapat komple. Sonra oyunu yeniden açtıktan sonra DLSS + Kalite şeklinde aç. Eğer çalışıyorsa o ayarlarla oynama yani.

Son düzenleme:
Oyunda DLSS'i açtıktan sonra farklı bir teknoloji seçersen, FSR veya XeSS mod bozulur. Arka planda FPS düşer ama sen fark etmezsin.
Oyundan çıkmadan bu teknolojiyi kapat komple. Sonra oyunu yeniden açtıktan sonra DLSS + kalite şeklinde aç. Eğer çalışıyorsa o ayarlarla oynama yani.

Şimdi biraz daha iyileşti.

Ama Alt+Tab sorunlu.

Şimdi biraz daha iyileşti.

Ama Alt+Tab sorunlu.

DLSS + Kalite yani FSR 3 açıksa böyle kalsın. Eğer kapatmak istiyorsan yeniden başlattıktan sonra kapanır.

Alt+Tab sorunu en yeni sürümde bende olmuyor açıkçası. Oyunda mod falan kuruluysa veya en kötü mod ile ilgilidir. Bazı kişilerde farklı tepki verebiliyor çünkü.

@Herald Victorious

Nasıl hocam konuyu beğendin mi? :D

Önceden lossless scaling diye bir uygulama var. Bu önceden de kullanılıyordu ama bu sefer bu programa Frame Generation ekliyor.

Önceden sadece Upsaling olarak kulanılıyordu bu. Şimdi geliştirici bu uygulamaya Frame Generation eklemiş.
Bu program her oyunda çalışıyor. FSR 3 modu kadar sağlıklı olmasa bile her oyunda işe yarıyor denebilir. RDR 2'de denedim akıcılık biraz geldi oyuna. Tek kötü tarafı oyun tam pencere veya pencereli modda çalışıyor olması.

Uncharted oyununda da denedim.

1704622480201.webp

Son düzenleme:
Konuyu baştan sona okudum, ellerinize sağlık. Uygun bir zaman bulursam kesinlikle izlemek istiyorum. Böyle tarihi olaylar ile ilgilenirim zaten.
Önceden lossless scaling diye bir uygulama var. Bu önceden de kullanılıyordu ama bu sefer bu programa Frame Generation ekliyor.

Önceden sadece Upsaling olarak kulanılıyordu bu. Şimdi geliştirici bu uygulamaya Frame Generation eklemiş.
Bu program her oyunda çalışıyor. FSR 3 modu kadar sağlıklı olmasa bile her oyunda işe yarıyor denebilir. RDR 2'de denedim akıcılık biraz geldi oyuna. Tek kötü tarafı oyun tam pencere veya pencereli modda çalışıyor olması.

Uncharted oyununda da denedim.

Eki Görüntüle 7939
AFMF'den her türlü iyidir hocam. :) Bu Frame Generation teknolojisinin yapımı da zor bir olay değil herhalde. Sadece oyunlarda hareket vektörleri kullanarak sıradaki kareyi buna göre üretmek daha çaba gerektiren bir iş büyük ihtimalle. Yoksa AMD bizi bir yıl bekletmezdi. Hareket vektörlerinin kullanılmadığı Frame Generation teknolojilerii nereye varacak bakalım. AFMF ve bu hiçbir zaman oyuna entegreli Frame Generation teknolojileri kadar iyi çalışamayacak ama iyi kötü bir noktaya gelecek diye düşünüyorum. Bir de bu program ücretli mi? Değilse bir denenir.