fabbu

Başarılı
Merhaba, bulunduğum binada VDSL2 altyapı bulunuyor, santral 80 metre uzakta ve FTTX bağlantı türü ise FTTC. Yani santrale kadar fiber optik kablo, devamında bakır kablolar var. Fiber için binadan imza toplayarak Türk Telekom'a dilekçe vermeyi düşünüyorum, gelir mi? Oturduğum bina sitede vs. olmadığı için imza alabileceğim ya da vermek isteyen çok daire olmaz diye düşünüyorum, bu gelip gelmemesini ne kadar etkiler? Fiber getirtmek için yapabileceğim başka neler var? Turknet'in sitesinden GigaFiber başvurusunda da bulundum ancak onun kapsama alanı çok daha az olduğu için gelmesine pek ihtimal vermiyorum, çok merkezi bir yerde de oturmuyorum.

Fazla imza toplarsanız dönüşüm gerçekleşme ihtimali bir miktarda olsa artabilir.

Sokağımda sadece bir binada FTTH fiber altyapı olduğunu öğrendim, geri kalan tüm binalar FTTC VDSL2. Bu bina hemen yanımızda ve toplam 3 dairesi var, bizim binanın daire sayısı ise 15. Bu nasıl oluyor? Altyapı işinde de tanıdık ile getirtme durumu vs. mi var?

Ayrıca hemen yanımdaki binada fiber olması benim binama da fiber gelmesini olumlu/olumsuz etkiler mi?