xqwertyx

Çalışkan
IMG_0130.webp

IMG_0131.webp

IMG_0132.webp

Binamızda geçen hafta Türk Telekom fiber dönüşümü yapıldı. Daireme kadar fiber kablo çekildi, kablolar bağlandı dün de binanın girişindeki yeni kutuda bütün bağlantılar yapıldı ama hâlâ VDSL2 (100/20) kullanıyorum. Evde sadece modem kurulumu kaldı ama aktivasyon yapılmadı.
Telekom 31 Eylül'e kadar açılır diyor ama altyapı hazır. Aynı durumda olup erken aktif olan var mı? Ne kadar sürdü sizde?

Bende bu işlem toplamda 1 ay kadar sürdü. Kutu da gelmişse sizde 2 hafta sürer en fazla. Yalnız VDSL'den fibere geçiş talebini siz vereceksiniz.
Çok teşekkür ederim Recep bey. Sizden cevap geleceğini tahmin etmemiştim. Mutlu oldum.

İki hafta sürdü benim FTTH devremin sisteme açılması. Geçiş/transfer için müdürlüğe sormanızda fayda var.
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim.
Geçen hafta çarşamba günü bizim binada her kata küçük kutular takıldı, oradan da dairelerin içine kadar fiber kablolar çekildi. Zaten daha önceden binanın girişine büyük bir kutu takılmıştı ama sadece dışarıdan gelen turuncu kablo bağlıydı, katlara giden beyaz kablolar takılmamıştı.
Dün itibarıyla o da halloldu, turuncu kabloyla katlara giden beyaz kablolar kutuda birleştirildi. Yani altyapı tamamen hazır gibi duruyor, şimdi sadece fiberin aktif edilmesini bekliyoruz.

Güncelleme: Türk Telekom'u aradım sonrasında şöyle bir mesaj geldi:
Degerli musterimiz, fiber alt yapi donusumu icin on basvurunuzu aldik. Size en iyi hizmeti sunabilmek icin altyapi calismalarimiz hizla devam ediyor. Calismalarimizi tamamladigimizda fibere gecisinizi gerceklestirmek uzere sizinle tekrar iletisime gececegiz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. B001

Bugün fiber altyapı aktif oldu. Yarın daire içi modem kurulumuna geleceklermiş. Türk Telekom Diyarbakır Bölge Müdürlüğü yine çok iyi çalıştı. Emeklerine sağlık. Çözüldğ olarak işaretlemeyi bulamadım maalesef özür dilerim.

Dosya Ekleri

• IMG_0214.webp
    IMG_0214.webp
    303,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_0215.webp
    IMG_0215.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_0216.webp
    IMG_0216.webp
    275,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme: