andrEX

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar Nevşehir'de ikamet ediyorum. Yeni bir eve geçiyorum FTTH TTNET 1000 MB GPON altyapısı mevcut. TTNET'in kendisinden direkt almak mı sağlıklı olur yoksa başka firmalardan alsam iyi olur mu?
Online oyun benim için ön planda kısacası ping değerleri ve yurt dışı çıkışları önemli biraz. O yüzden önerebileceğiniz ISS mevcut mu? İç anadolu bölgesi olacak.

Bu arada yurt dışı cıkışlarını online oyunlar için önemsiyorum düşük ping için
Gigaspeed ve Netbone'a çok rastladım, hakkında bilginiz var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar Nevşehir'de ikamet ediyorum. Yeni bir eve geçiyorum FTTH TTNET 1000 MB GPON altyapısı mevcut. TTNET'in kendisinden direkt almak mı sağlıklı olur yoksa başka firmalardan alsam iyi olur mu?
Online oyun benim için ön planda kısacası ping değerleri ve yurt dışı çıkışları önemli biraz. O yüzden önerebileceğiniz ISS mevcut mu? İç Anadolu bölgesi olacak.

Bu arada yurt dışı cıkışlarını online oyunlar için önemsiyorum düşük ping için.
Gigaspeed ve Netbone'a çok rastladım, hakkında bilginiz var mı acaba?

Çok da kıytırık bir firma olmasın da Millenicom Türksat olabilir bence. Türksat'ı abim kullanıyor güzel hocam, Millenicom da çok ismini duyuyorum.

Ucuz firmalar da biraz ping yapıyor diye duyuyorum karşı forumdan gigaspeed konusunda. Netbone iyi anılmıyor.

Türksat'a yoğunlaşın çok pahalı gelmezse size. Türk Telekom kullanıyormuş gibi oluyor hiç fark yok. Ekipmanlar bile Telekom geliyor Speedtest'e Türk Telekom görünüyor hatta.

Dosya Ekleri

• 36325cd0-4950-4028-bb96-95f63702cbc6.webp
    36325cd0-4950-4028-bb96-95f63702cbc6.webp
    124,3 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
bir çok ıss kullandım ve en iyi ping değerini türknet ile aldım. Fakat 1000mbps alt tapıda turknet sana sadece 100 mbps verir. O da ttnet ile yaptığı sözleşmeden dolayı. Bana 100 yeter diyorsan kesinlikle turknet ile en iyi pingi alabilirsin diye düşünüyorum

bir çok ıss kullandım ve en iyi ping değerini türknet ile aldım. Fakat 1000mbps alt tapıda turknet sana sadece 100 mbps verir. O da ttnet ile yaptığı sözleşmeden dolayı. Bana 100 yeter diyorsan kesinlikle turknet ile en iyi pingi alabilirsin diye düşünüyorum
Örneğin bana 100 yetmediği için ttnet 1000 aldım fakat speed test üzerinden turknet ve ttnet ile 3 ping alırken lol’de turknet 7 turktelekom 14 ping veriyordu

Örneğin bana 100 yetmediği için ttnet 1000 aldım fakat speed test üzerinden turknet ve ttnet ile 3 ping alırken lol’de turknet 7 turktelekom 14 ping veriyordu
hocam şu an izmirdeyim gigafiber kullanıyorum :) Malum Nevşehir'e taşınıyorum tutacağım evde FTTH TT 1000mbps mevcut ping konusunda çok kararsızım ISS ping konusunda çok değişken bende isterdim turknet olsun ama 100mbps düşmek koyar biraz :D

biraz araştırdım netbone ve gigaspeed popları istanbul ve yurtdışı cıkışları baya iyi diyorlar bilemedim