Detaylar
Kim cevapladı?Atamızın İzinden
Deneyimli
Burası neresi?
DarthGorsoy
Bilgin
İstanbul'un farklı ilçeleri.
- Makaleler
- 4
Eline sağlık. Bu arada ilk fotoğraftaki kilise, Kadıköy Moda'daki kilise mi? Bana öyle geldi biraz.
Son düzenleme:
losxy0
Yetkin
Bir Müslüman olarak görüntüler çok hoşuma gitti.
DarthGorsoy
Bilgin
Teşekkür ederim. İlk fotoğraftaki kilise Boğa'nın üstüne doğru çıkınca bir makarnacı var, onun hemen yanında olması lazım.Eline sağlık. Bu arada ilk fotoğraftaki kilise, Kadıköy Moda'daki kilise mi? Bana öyle geldi biraz.
- Makaleler
- 4
Ha tamam orayı biliyorum, ben de oradan bahsetmiştim.Teşekkür ederim. İlk fotoğraftaki kilise Boğa'nın üstüne doğru çıkınca bir makarnacı var, onun hemen yanında olması lazım.
DarthGorsoy
Bilgin
Görseller biraz eski hocam. Şu an bu ekipmanlar elimde yok ama almayı planlıyorum. Yani X-S10 ve 18-55 almam diye düşünüyorum, hala çok güzel bir kit ama eskidiler biraz. Ben elimden çıkarttıktan sonra genellikle model yükseltirim. X-S20 olabilir ya da direkt tam kare bir sensöre geçebilirim. Tam kareye geçersem yüksek odak uzaklığı olan bir lens alamam, lensler çok pahalı. Kafamda hala oturtamadım. Hala pek alasım yok. Tam karenin giriş seviyesi lensliyle dizilecek bir kite Fujifilm'de çok güzel APS-C makimeler ve lensler geliyor. Muhtemelen X-S20'den devam ederim.Yeni govde ve objektif hayirli olsun. Sonuclar gayet iyi.
Açıkçası dört yıllık gövde Türkiye şartlarında yeni bile sayılır. Bunu okuduktan sonra 8 yıllık Sony Alpha 6300 almak isteyen beni yerle yeksan ettin
Bence aşırı berbat gövde alınmadığı sürece çoğu fotoğraf makinesi iyi objektifle desteklendikleri sürece iyi iş çıkarıyor, durum psikolojik gibi geldi. Fuji'nin kit lensleri de gördüğüm en başarılı kit lenslerden. Üzeceğini sanmıyorum ama sonuçta iş kafada bitiyor. Kanınız ısınmadıysa o makineyi hiçbir şekilde almıyorsunuz.
Tam kareye geçersem yüksek odak uzaklığı olan bir lens alamam
Full frame makinelerin en önemli avantajı yüksek düşük ışık performansları diye biliyorum. Düşük ışıkla pek işiniz yoksa bence APS-C gövde ve iyi bir objektif alın geçin. Daha iyi bir kit olur diye düşünüyorum.
Ama işin içinde geniş açılı çekimler varsa bilemiyorum tabii.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-