Adobe After Effects ve şu an satışta olmayan 2-3 oyun indirmek istiyorum. Diğer forumlarda biri güvenilir diyorsa diğeri virüslü diyor. Deneme için After Effects'in setup dosyasını VirusTotal'e attım. Sonuç: 41 antivirüs trojan uyarısı verdi.
Güvenilir değil.

Site genel olarak temizdir, adminleri ilgilidir hatta bildiğim kadarıyla hala menzil reis yönetiyor lakin paylaştıkları bazı repack sürümler Rus kaynaklı oluyor. Kaynak bozuksa bunlar da bozuk dosyayı sunmuş oluyor mantıken.

Ayrıca Adobe ürünlerini korsan kullanmak tam bir eziyet arkadaş. Sürekli "Lisanssız kullanım" uyarısı veriyor, interneti kessen bile bir yolunu bulup patlıyor. Bence Adobe için DaVinci Resolve gibi alternatiflere bak.

Site genel olarak temizdir, adminleri ilgilidir hatta bildiğim kadarıyla hala menzil reis yönetiyor lakin paylaştıkları bazı repack sürümler Rus kaynaklı oluyor. Kaynak bozuksa bunlar da bozuk dosyayı sunmuş oluyor mantıken.

Ayrıca Adobe ürünlerini korsan kullanmak tam bir eziyet arkadaş. Sürekli "Lisanssız kullanım" uyarısı veriyor, interneti kessen bile bir yolunu bulup patlıyor. Bence Adobe için DaVinci Resolve gibi alternatiflere bak.
Ben illustrator ve photoshop kullanıyorum, internete bağlanmadan kullandığım sürece sıkıntı olmuyor. Alternatifler de maalesef olmuyor okulla illa bu program dediklerinde başka program kabul etmiyorlar.