Adobe After Effects ve şu an satışta olmayan 2-3 oyun indirmek istiyorum. Diğer forumlarda biri güvenilir diyorsa diğeri virüslü diyor. Deneme için After Effects'in setup dosyasını VirusTotal'e attım. Sonuç: 41 antivirüs trojan uyarısı verdi.
Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Oyunlar için evet ama programlar için emin değilim. Reklama tıklamadığınızdan emin olun.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Güvenilir değil.Adobe After Effects ve şu an satışta olmayan 2-3 oyun indirmek istiyorum. Diğer forumlarda biri güvenilir diyorsa diğeri virüslü diyor. Deneme için After Effects'in setup dosyasını VirusTotal'e attım. Sonuç: 41 antivirüs trojan uyarısı verdi.
Crestfallen
Uzman
Kendi geliştiricisi ve geliştiricinin indirilmesine izin verdiği yasal platformlar dışında hiçbir dosya için güvenilir ibaresi koyamazsın. Yani bu site içinde güvenilir veya güvenilmez diyemiyorum. Şans.
DogancanYr
Başarılı
Güvenilir değil.
Güvenilir siteleri paylaşan Reddit grupları var.
R/piracy, r/piratedgames, r/freemedıaheckyeah
Güvenilir siteleri paylaşan Reddit grupları var.
R/piracy, r/piratedgames, r/freemedıaheckyeah
Omerta Silenzio
Başarılı
Site genel olarak temizdir, adminleri ilgilidir hatta bildiğim kadarıyla hala menzil reis yönetiyor lakin paylaştıkları bazı repack sürümler Rus kaynaklı oluyor. Kaynak bozuksa bunlar da bozuk dosyayı sunmuş oluyor mantıken.
Ayrıca Adobe ürünlerini korsan kullanmak tam bir eziyet arkadaş. Sürekli "Lisanssız kullanım" uyarısı veriyor, interneti kessen bile bir yolunu bulup patlıyor. Bence Adobe için DaVinci Resolve gibi alternatiflere bak.
Ayrıca Adobe ürünlerini korsan kullanmak tam bir eziyet arkadaş. Sürekli "Lisanssız kullanım" uyarısı veriyor, interneti kessen bile bir yolunu bulup patlıyor. Bence Adobe için DaVinci Resolve gibi alternatiflere bak.
Stardew Valley
Deneyimli
Güvenilir değil, DODI Repacks kullanın.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Tek fullprogramlarindir değil, korsan yazılım indirdiğiniz herhangi bir sitenin %100 güvenilir olup olmadığı garantisini kimse veremez.
Ben illustrator ve photoshop kullanıyorum, internete bağlanmadan kullandığım sürece sıkıntı olmuyor. Alternatifler de maalesef olmuyor okulla illa bu program dediklerinde başka program kabul etmiyorlar.Site genel olarak temizdir, adminleri ilgilidir hatta bildiğim kadarıyla hala menzil reis yönetiyor lakin paylaştıkları bazı repack sürümler Rus kaynaklı oluyor. Kaynak bozuksa bunlar da bozuk dosyayı sunmuş oluyor mantıken.