Satıyorlarsa bile bu zamana kadar satılmaması problem değil mi?

2 yıldır ilanda duran Xbox 360'ı 700 TL'ye alacağım pazartesi. İnsanlar yoğun olabiliyor ilan orada kalabiliyor şans işi tamamen. Belki de ben alırken bozulmuş olacak ama zaten bedava fiyatına olduğundan umursamadım bile.

Hocam 4000 lirayı elden olur yazmış PG ile 4500'e veriyor. Attığım 1660 Super'in 4750 liraya alınması daha mantıklı sanki. Hem komisyon da yok.
@Lorien, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imiş :rofl:

1 yıl ilanda kalmış işlemci aldım, satıyorlar. Ama satıcının telefon numarası yok. Görme ihtimali düşük.
2 yıldır ilanda duran Xbox 360'ı 700 TL'ye alacağım pazartesi. İnsanlar yoğun olabiliyor ilan orada kalabiliyor şans işi tamamen. Belki de ben alırken bozulmuş olacak ama zaten bedava fiyatına olduğundan umursamadım bile.
Peki 1660 Ti almak mantıklı mı? Onda çok eski ilan var. Yoksa 1660S mi bakmalıyım?

Kırmızı ışık hatası is coming. :D

@LorrieNN, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imiş :rofl:
Sıkıntısız ise alınabilir.

Kırmızı ışık hatası is coming. :D

Havluya sararız :D. Zaten bozuksa da kuzenime içini boşaltıp bilgisayar yapacağımızdan elimde kalmayacak.

@Lorien, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imiş :rofl:

Peki 1660 Ti almak mantıklı mı? Onda çok eski ilan var. Yoksa 1660S mi bakmalıyım?

İnanılmaz fark yok denk getirdiğini kap gitsin.