Xbox 360E
Üstün
1 yıl ilanda kalmış işlemci aldım, satıyorlar. Ama satıcının telefon numarası yok. Görme ihtimali düşük.Satıyorlarsa bile bu zamana kadar satılmaması problem değil mi?
1 yıl ilanda kalmış işlemci aldım, satıyorlar. Ama satıcının telefon numarası yok. Görme ihtimali düşük.Satıyorlarsa bile bu zamana kadar satılmaması problem değil mi?
Satıyorlarsa bile bu zamana kadar satılmaması problem değil mi?
@Lorien, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imişHocam 4000 lirayı elden olur yazmış PG ile 4500'e veriyor. Attığım 1660 Super'in 4750 liraya alınması daha mantıklı sanki. Hem komisyon da yok.
1 yıl ilanda kalmış işlemci aldım, satıyorlar. Ama satıcının telefon numarası yok. Görme ihtimali düşük.
Peki 1660 Ti almak mantıklı mı? Onda çok eski ilan var. Yoksa 1660S mi bakmalıyım?2 yıldır ilanda duran Xbox 360'ı 700 TL'ye alacağım pazartesi. İnsanlar yoğun olabiliyor ilan orada kalabiliyor şans işi tamamen. Belki de ben alırken bozulmuş olacak ama zaten bedava fiyatına olduğundan umursamadım bile.
Kırmızı ışık hatası is coming.2 yıldır ilanda duran Xbox 360'ı 700 TL'ye alacağım pazartesi. İnsanlar yoğun olabiliyor ilan orada kalabiliyor şans işi tamamen. Belki de ben alırken bozulmuş olacak ama zaten bedava fiyatına olduğundan umursamadım bile.
Sıkıntısız ise alınabilir.@LorrieNN, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imiş![]()
Hangisi uyguna gelirse o hocam.@Lorien, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imiş
Peki 1660 Ti almak mantıklı mı? Onda çok eski ilan var. Yoksa 1660S mi bakmalıyım?
@Lorien, o arkadaşla konuştum o ilandaki ürün satılmış. O ilan ile müşteri toplayıp başka model satmaya çalışıyor. Şu an satmaya çalıştığı EVGA'imiş
Peki 1660 Ti almak mantıklı mı? Onda çok eski ilan var. Yoksa 1660S mi bakmalıyım?
Onada 5000Tl istiyor. 1660S'e 5000 TL vermeye hiç elim gitmiyor.
Gönlünden geçen birkaç cümle söyleyip engelleyebilirsin.Onada 5000Tl istiyor. 1660S'e 5000 TL vermeye hiç elim gitmiyor.
Onada 5000TL istiyor. 1660S'e 5.000 TL vermeye hiç elim gitmiyor.
Hocam ya Tekirdağ'da ya da PG ile olması lazım o sıkıntı.RTX 2060'da bakabilirsin o bütçede ben zamanında 6500 XT'den geçip devrim yaşamıştım. Hem DLSS ve RT gibi avantajlar da var gerçi RT sadece Spider-Man gibi eski oyunlarda iş yapıyor.