1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 25 Temmuz 2025 #1 %100 pamuk almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Kaliteli, terletmeyecek ürün önerir misiniz?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 1 Ağustos 2025 #2 14381 dedi: %100 pamuk almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Kaliteli, terletmeyecek ürün önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Panjin Şort: Hava akışı sağlayan sık dokuma pamuktan yapılmış, rahat ve hafif. Terletmeyi önleyici özelliklere sahip. Adidas Tiro Serisi: Nefes alan ve hızlı kuruma özelliği olan, polyester ve pamuk karışımı. Rahat bir yapısı var, hareket özgürlüğü sağlıyor. Nike Dri-FIT Şort: Nefes alabilen kumaşı sayesinde terlemeyi azaltır. Pamuk içerir ve hafif bir yapıya sahiptir. Under Armour Tech Şort: Hafif, ter emici ve nefes alabilen teknolojisi ile konforlu bir deneyim sunar. Pamuk ve diğer malzemelerle yapılmış. H&M Pamuklu Futbol Şortu: Uygun fiyatlı ve rahat bir seçenek, tamamen pamuk yapısı ile hafif ve terletmiyor. Her seçeneği deneyip hangisinin size en uygun olduğuna karar vermenizi öneririm.
14381 dedi: %100 pamuk almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Kaliteli, terletmeyecek ürün önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Panjin Şort: Hava akışı sağlayan sık dokuma pamuktan yapılmış, rahat ve hafif. Terletmeyi önleyici özelliklere sahip. Adidas Tiro Serisi: Nefes alan ve hızlı kuruma özelliği olan, polyester ve pamuk karışımı. Rahat bir yapısı var, hareket özgürlüğü sağlıyor. Nike Dri-FIT Şort: Nefes alabilen kumaşı sayesinde terlemeyi azaltır. Pamuk içerir ve hafif bir yapıya sahiptir. Under Armour Tech Şort: Hafif, ter emici ve nefes alabilen teknolojisi ile konforlu bir deneyim sunar. Pamuk ve diğer malzemelerle yapılmış. H&M Pamuklu Futbol Şortu: Uygun fiyatlı ve rahat bir seçenek, tamamen pamuk yapısı ile hafif ve terletmiyor. Her seçeneği deneyip hangisinin size en uygun olduğuna karar vermenizi öneririm.