Ülke sınırları içinde kediyle fare olalım, (İş şiddete girmediği sürece) sorun yok. Yurtdışında birbirimizle uğraşmanın ne anlamı var? Ben Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray'ın birçok Avrupa maçını izledim ve attığımız gollere sevindim, yediklerimize üzüldüm. Umarım Beşiktaş'ta gelecek sezon Avrupa'da başarı gösterir. Dünkü Samsun maçı da çok keyifliydi.

Bence suç yöneticilerde, koskoca zengin başkanlar birbirini kışkırtırsa tabi ki taraftarda düşman kesilir birbirlerine.

Rakibini destekleyenler şakasız marjinal ya. Hangi ülkede taraftar birleşip destekliyor? Ben gayet memnunum. Yalandan destek yerine desteklemesin daha iyi.

Herhangi bir ülkede bir takımın rakibi bir şey kazansa takım tebrik mesajı yayınlayabilir ama taraftar o kafada değil.

Rakibini destekleyenler şakasız marjinal ya. Hangi ülkede taraftar birleşip destekliyor? Ben gayet memnunum. Yalandan destek yerine desteklemesin daha iyi.

Herhangi bir ülkede bir takımın rakibi bir şey kazansa takım tebrik mesajı yayınlayabilir ama taraftar o kafada değil.
Aslında doğru söylüyorsunuz, Türkler sanıyor ki yabancı taraftarlar kol kola rakipte olsa birbirlerini destekliyor. 2 yıl önce Antalya’ya otele gitmiştim, dev ekranda Bayern Münih’in şampiyonlar ligi maçı yayınlanıyordu Alman bir turist “Schalke Schalke” diye bağırmaya başladı.