Torukojin Kaneki
Başarılı
Ne zaman futbol oynasam darbe alıp kemiğim inciniyor. 1 ayda 2 kere kemiğim hasar aldı. 42 kiloyum 155 boyundayım o yüzden mi? Ne yapmalıyım? Bir kolumun üstüne düştüm. Bir de baş parmağımla şut çektim.
14 diye biliyorum.Kaç yaşındasın ona göre yorum yapacağım. Sağlıklı beslenmeye çalış ve mümkünse spor yap. Ayrıca denildiği gibi 1-2 saatlik eğlence için sakatlanmaya ve acı çekmeye değmez.
15'e gireceğim 13 Ekim'de.Kaç yaşındasın ona göre yorum yapacağım. Sağlıklı beslenmeye çalış ve mümkünse spor yap. Ayrıca denildiği gibi 1-2 saatlik eğlence için sakatlanmaya ve acı çekmeye değmez.
Atletik antrenman yapabilirsin.Ne zaman futbol oynasam darbe alıp kemiğim inciniyor. 1 ayda 2 kere kemiğim hasar aldı. 42 kiloyum 155 boyundayım o yüzden mi? Ne yapmalıyım? Bir kolumun üstüne düştüm. Bir de baş parmağımla şut çektim.
Diyetisyene gideceğim hocam zaten artık.Beton üzerinde futbol maçı yapıyorsanız yapmayın daha iyi, kemiğin kırılır, deri kopar. Yani aklına gelmeyecek her şey olur beton üzerinde. Tavsiyem, dirseklere koruyucu takman iyi olabilir, kaval kısma koruyucu giyin. Sakatlanmaları en aza indirmiş olursun. Bir de zayıfsın, her itiş de yere pataklanırsınız. Kilo alın ve bacakları geliştirin.