Elim 18-19cm falan, claw grip tutuş oynuyorum e-spor oyunları oynuyorum özellikle Valorant rank kasıyorum yüksek sıralama. G PRO farem var fakat artık eskidiğini düşünüyorum değişesim var. Aklımda G PRO X Superlight 2, Lamzu Maya X (Aimlabs Edition hoş duruyor), Viper V3 Pro var. Hangisi daha iyi olur malzeme kalitesi hafifliği vb çok önemli kontrolüm açısından.
Detaylar
Kim cevapladı?bütçe sorunum yok hangisi daha kaliteliyse onu arıyorumSuperlight 2 ve Viper V3 Pro çok pahalı, Maya X daha iyi bir tercih olur. Zaten şuan kullandığınız fare ile arasında boyut olarak hiçbir fark yok.
Eki Görüntüle 174275
Spartan
Başarılı
Bütçe sorunum yok hangisi daha kaliteliyse onu arıyorum
Şöyle diyebilirim. MayaX yerine Viper V3 Pro aldığın zaman aman tanrım diyeceğin bir kalite ve performans farkı yok. Hatta hiç fark yok. O yüzden hepsi arasından en beğendiğini seç. Build kalitesi olarak bence Viper 1 tık daha iyi ama MayaX de aşırı kaliteli bir fare.
Superlight direk ele kaplaması çok kötü. Skatezlerini çok insan beğenmiyor ama ben kullanılabilir buluyorum. Performans olarak iyi de olsa kaplamasının 6 ayda muhtemel sararma veya parlama ihtimali üzüyor.
Yerinizde olsam bütçe sorunum olmasa bile ben yine Maya X tercih ederdim. Logitech'in her ne kadar garantisi güzel olsa da, Superlight 2'nin fiyatına değdiğini sanmıyorum. Hem Maya X'in tasarımı çok daha güzel.bütçe sorunum yok hangisi daha kaliteliyse onu arıyorum
Bilemedim hocam şimdi g pro varken logitechden devam edesim de var ama mayax veya viper de iddalıŞöyle diyebilirim. MayaX yerine Viper V3 Pro aldığın zaman aman tanrım diyeceğin bir kalite ve performans farkı yok. Hatta hiç fark yok. O yüzden hepsi arasından en beğendiğini seç. Build kalitesi olarak bence Viper 1 tık daha iyi ama MayaX de aşırı kaliteli bir fare.
Superlight direk ele kaplaması çok kötü. Skatezlerini çok insan beğenmiyor ama ben kullanılabilir buluyorum. Performans olarak iyi de olsa kaplamasının 6 ayda muhtemel sararma veya parlama ihtimali üzüyor.
Spartan
Başarılı
Bilemedim hocam şimdi G PRO varken Logitech'den devam edesim de var ama mayax veya Viper de iddalı
Hocam Superlight 2 alırsanız kötü bir ürün almış olmazsınız. Ama dediğim gibi - yanları bana göre daha fazla. Kaplama sararma veya kaplamanın parlaması kötü duruyor sonuçta. Bence diğer markalara bir fırsat verin derim. Artık ana markaların oranları yavaştan düşüyor. İnsanlar da yan markalara yönelmeye başladı. MayaX gayet iyi bir seçenek. Mesela ben Superlight için 6000TL vereceğime 7000TL'ye WL mouse alırdım.
Bunu deli gibi koleksiyonu olan biri olarak söylüyorum en azından profilme baksan hangi farelerim olduğunu görürsün. Superlight 2 DeX var kötü fare değil ama alternatifleri daha iyi.
Ekstra bir seçenek olarak bunu önerebilirim.
Son düzenleme:
Süperlight 2 üstünde bir mouse var mı piyasada?Hocam Superlight 2 alırsanız kötü bir ürün almış olmazsınız. Ama dediğim gibi - yanları bana göre daha fazla. Kaplama sararma veya kaplamanın parlaması kötü duruyor sonuçta. Bence diğer markalara bir fırsat verin derim. Artık ana markaların oranları yavaştan düşüyor. İnsanlar da yan markalara yönelmeye başladı. MayaX gayet iyi bir seçenek. Mesela ben Superlight için 6000TL vereceğime 7000TL'ye WL mouse alırdım.
Bunu deli gibi koleksiyonu olan biri olarak söylüyorum en azından profilme baksan hangi farelerim olduğunu görürsün. Superlight 2 DeX var kötü fare değil ama alternatifleri daha iyi.
Ekstra bir seçenek olarak bunu önerebilirim.
Spartan
Başarılı
Bu konuda şuana kadar bahsedilen Viper V3 Pro - MayaX - WL mouse ve Zowie U2 hepsini GPX2'ye tercih ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
Xiaomi Note 11S şarj boardu nereden temin edilebilir?
- DeadlyMania7
-
Ev ve Yaşam Kiwi elektrikli cezve Türk kahvesi makinesi 399 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-