loewry

Becerikli
Elim 18-19cm falan, claw grip tutuş oynuyorum e-spor oyunları oynuyorum özellikle Valorant rank kasıyorum yüksek sıralama. G PRO farem var fakat artık eskidiğini düşünüyorum değişesim var. Aklımda G PRO X Superlight 2, Lamzu Maya X (Aimlabs Edition hoş duruyor), Viper V3 Pro var. Hangisi daha iyi olur malzeme kalitesi hafifliği vb çok önemli kontrolüm açısından.

Hepsi arasından en iyisi Viper V3 Pro ama MayaX'in altda kalır yanı yok. Eğer Aimlabs sürümünü beğendiysen alabilirsin.

Superlight 2 ve Viper V3 Pro çok pahalı, Maya X daha iyi bir tercih olur. Zaten şuan kullandığınız fare ile arasında boyut olarak hiçbir fark yok.
1755346890764.webp

Bütçe sorunum yok hangisi daha kaliteliyse onu arıyorum

Şöyle diyebilirim. MayaX yerine Viper V3 Pro aldığın zaman aman tanrım diyeceğin bir kalite ve performans farkı yok. Hatta hiç fark yok. O yüzden hepsi arasından en beğendiğini seç. Build kalitesi olarak bence Viper 1 tık daha iyi ama MayaX de aşırı kaliteli bir fare.

Superlight direk ele kaplaması çok kötü. Skatezlerini çok insan beğenmiyor ama ben kullanılabilir buluyorum. Performans olarak iyi de olsa kaplamasının 6 ayda muhtemel sararma veya parlama ihtimali üzüyor.

Şöyle diyebilirim. MayaX yerine Viper V3 Pro aldığın zaman aman tanrım diyeceğin bir kalite ve performans farkı yok. Hatta hiç fark yok. O yüzden hepsi arasından en beğendiğini seç. Build kalitesi olarak bence Viper 1 tık daha iyi ama MayaX de aşırı kaliteli bir fare.

Superlight direk ele kaplaması çok kötü. Skatezlerini çok insan beğenmiyor ama ben kullanılabilir buluyorum. Performans olarak iyi de olsa kaplamasının 6 ayda muhtemel sararma veya parlama ihtimali üzüyor.
Bilemedim hocam şimdi g pro varken logitechden devam edesim de var ama mayax veya viper de iddalı

Bilemedim hocam şimdi G PRO varken Logitech'den devam edesim de var ama mayax veya Viper de iddalı

Hocam Superlight 2 alırsanız kötü bir ürün almış olmazsınız. Ama dediğim gibi - yanları bana göre daha fazla. Kaplama sararma veya kaplamanın parlaması kötü duruyor sonuçta. Bence diğer markalara bir fırsat verin derim. Artık ana markaların oranları yavaştan düşüyor. İnsanlar da yan markalara yönelmeye başladı. MayaX gayet iyi bir seçenek. Mesela ben Superlight için 6000TL vereceğime 7000TL'ye WL mouse alırdım.

Bunu deli gibi koleksiyonu olan biri olarak söylüyorum en azından profilme baksan hangi farelerim olduğunu görürsün. Superlight 2 DeX var kötü fare değil ama alternatifleri daha iyi.

Ekstra bir seçenek olarak bunu önerebilirim.

Son düzenleme:
Hocam Superlight 2 alırsanız kötü bir ürün almış olmazsınız. Ama dediğim gibi - yanları bana göre daha fazla. Kaplama sararma veya kaplamanın parlaması kötü duruyor sonuçta. Bence diğer markalara bir fırsat verin derim. Artık ana markaların oranları yavaştan düşüyor. İnsanlar da yan markalara yönelmeye başladı. MayaX gayet iyi bir seçenek. Mesela ben Superlight için 6000TL vereceğime 7000TL'ye WL mouse alırdım.

Bunu deli gibi koleksiyonu olan biri olarak söylüyorum en azından profilme baksan hangi farelerim olduğunu görürsün. Superlight 2 DeX var kötü fare değil ama alternatifleri daha iyi.

Ekstra bir seçenek olarak bunu önerebilirim.
Süperlight 2 üstünde bir mouse var mı piyasada?