1767282091449.webp

@monitortavsiye01 Bu da 6400 CL26-38-36 örneği. 7500F'te bile olsa çoğu kişi 6000-6400 1:1 mod ayarladı şu anda Nebi'nin rehberleri ile beraber. Bu adam haricinde henüz anlatan yok TR'de. Ama o da Ryzen 7000 Easy Timings Buildzoid videosundan kopyalamış. Sonrasında Excel dosyasında güncelledi. Millet boot edemedi çünkü verdiklerini adamın.

Bunları istiyorsan Hynix, istemiyorsan ne aldığının önemi yok. Bunlar ne işe yarıyor diye sorarsan, Nebi de anlatmış tek tek. Latency düşüşü, bandwith artışı. Gaming açısından FPS, %1 ve 0.1 FPS değerleri artırıyor fazlasıyla.

Bir de çipset A620-B840 harici herhangi bir şey olacak. Minimum B650M-R gerekli 7500F ve üzerine.

Eki Görüntüle 215131

@monitortavsiye01 Bu da 6400 CL26-38-36 örneği. 7500F'te bile olsa çoğu kişi 6000-6400 1:1 mod ayarladı şu anda Nebi'nin rehberleri ile beraber. Bu adam haricinde henüz anlatan yok TR'de. Ama o da Ryzen 7000 Easy Timings Buildzoid videosundan kopyalamış. Sonrasında Excel dosyasında güncelledi. Millet boot edemedi çünkü verdiklerini adamın.

Bunları istiyorsan Hynix, istemiyorsan ne aldığının önemi yok. Bunlar ne işe yarıyor diye sorarsan, Nebi de anlatmış tek tek. Latency düşüşü, bandwith artışı. Gaming açısından FPS, %1 ve 0.1 FPS değerleri artırıyor fazlasıyla.

Bir de çipset A620-B840 harici herhangi bir şey olacak. Minimum B650M-R gerekli 7500F ve üzerine.
Tamamdır hocam. Bu dediklerinize göre bir arayış içine gireceğim. Kafama yatan olursa yine sizlerden akıl alırım. Şu hazır sistem alıp da sorun yaşayan arkadaşların konularına bakacağım birazdan. Bi yemek yiyim kendime geleyim önce. 👋🏻

Tamamdır hocam. Bu dediklerinize göre bir arayış içine gireceğim. Kafama yatan olursa yine sizlerden akıl alırım. Şu hazır sistem alıp da sorun yaşayan arkadaşların konularına bakacağım birazdan. Bi yemek yiyim kendime geleyim önce. 👋🏻

Bu işin mantığı, ilmi bu şekilde. Nebi'yi de o kadar eleştirdik ama videolarını izle. En azından mantığı anla. Adam bas bas bağırıyor Hynix harici almayın diye. 16 Gbit B-Die kötünün iyisi. 24'lük olan hepten fiyasko. Tak çalıştır ben tavsiye etmiyorum AM5'te. Sonrasında foruma gelip konu açacaksın. Neden şu oyunda drop var, neden bu oyun çöktü diye.

@monitortavsiye01 Bu arkadaş da fena anlatmamış.

Son düzenleme:
Bir şeye dikkat etmene gerek yok, zaten 30 derece. 1.1v şu anda. Ben 1.74 kullanıyorum, sen 1.1v. Isınması zaten söz konusu değil. 24'lükler 16'lıklara kıyasla fazla ısınır ama volt çok düşük. 5200 MT/s CL40'tasın. 24 b-die ile zaten manuel ayarlamak da zor. 5600 civarı kalır. Zamanlama girmeye de A620 müsaade etmiyor. A620-B840 alınmaması lazım. @LH44 @Bandırmalı1965

CPU sensörlerini de gönder üst kısımdan programda. @monitortavsiye01

Belki ASRock izin verebilir timing mevzusuna ama clear CMOS tuşu falan yok bu modelde. @ggbye gibi cebinde tornavidayla gezmen lazım.

A620 zaten entry B840'da aynısının makyajlanmış hali üstüne çok fahiş fiyatlar yazıyorlar B840'a çok anlamsız şekilde.