G.Skill 6400 MHz CL32 RAM gecikme değeri nasıl düşürülür?

@X99 hocam, 4 cm'lik 4 pin girişli 3 adet fan ile mi soğutayim Ramleri yoksa 2 adet 8 cm'lik 3 pinli fanlarla mı? 4 cm olan fanlar Thermalright.

Hocam, ben bu fanları gördüm ama abidik gubidik markası ürünlere benziyor. Çok ses çıkartır veya kötü performans verir diye almadım. Zaten çoğunun özellikleri yazmıyor bile.

Markaya takılma, benim kullandığım fanlar 2004 yılından kalma, bu forumdaki birçok kişiden yaş olarak büyükler. 2 tane 8 cm fanı takıp keyfine bak.
Hocam, ID COOLİNG almaya karar verdim. En kötü dediğini gibç anakarttan ayarlarız olur mu?

En kötü dediğini gibç anakarttan ayarlarız olur mu?

Fanlar gelsin bir takıp bak, ondan sonra karar veririz, devir düşürdükten sonra zaten RAM soğutma mantıklı değil. Sıcaklık değerlerine göre hareket edersin.

Fanlar gelsin bir takıp bak, ondan sonra karar veririz, devir düşürdükten sonra zaten RAM soğutma mantıklı değil. Sıcaklık değerlerine göre hareket edersin.
Tamam dır o zaman Thermalright fanlarıda iade etmiyorum. Gelince bakayım ikisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…