G.Skill 6400 MHz CL32 RAM gecikme değeri nasıl düşürülür?

Hocam aktif soğutma yaptık ya başka bir değer denesek 6400 MHz falan olmaz mı?

Şu an eskisi gibi çalışıyor sistem BIOS sıfırladım açıldı.

Bu tarz işlerle uğraşacaksan montaj kabiliyetin olması lazım, bu tarz sorunlar sonrasında yapabiliyor. PC'ciler adamakıllı toplayamıyor, muhtemelen soğutucu baskısı fazla kaçıyor. Elle gevşetip tekrar sıkmak lazım. @X99 destek versin bu konuda. Dual kanal açılamama sorunu yapar. Contact Frame Thermalright takıldıysa o da yapar. @Görkem5252

Contact frame yok ustam.

Hocam ayarları yaptım bakar mısınız yanlışım var mı ya da eksik bir şey?

A2 b2 ekledim.

Dosya Ekleri

• image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 9
  • image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 5
  • image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 4
  • image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 3
  • image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 3
  • image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 3
  • image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 3
  • image.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 3
  • image.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 4
  • image.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 5
  • image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 5
  • image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 12
  • image.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 15
  • image.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Contact frame yok ustam.

Hocam ayarları yaptım bakar mısınız yanlışım var mı ya da eksik bir şey?

A2 b2 ekledim.

@X99 ile ilerleyin bu Dual kanal sorunu ve soğutucu montajı, gevşetme muhabbetleri hakkında. Montaj kabiliyeti şart, bu tarz işlerde gerekli.

@Görkem5252 Bellek temizlik sonrası RAM Test Pro Auto bas, 1-150 ayarlayıp Start ver. HWiNFO takip sağla, hata olup olmamasına göre bildirirsin.

Le ilerleyin bu Dual kanal sorunu ve soğutucu montajı,

İlerleyemiyorum, Cloudflare hatası alıyorum sürekli. İşlemci soğutucusunu çaprazlama iki vidayı gevşetip geriye hafif sıkarız da, Windows bozulduysa onu ne yepacağız. X670 ayrı bir konu, normal kullanımda çok güzel anakart ama, ince ayara geçince bütün senaryo değişir.

Hocam ayhan hocamla en son ayarları yaptık tphyrdl eşitlemesi olmuyor 34-36 oluyor bu oyunda bir problem yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…