17 dakikalık test sonrası sıcaklık bu şekilde hata vermeden kendim kapattım. İyi midir?2233 lottery, açmayabilir. Açsa da stabil olmayabilir; iyi test etmen lazım. 2233 sınır şu anda Ryzen 9000.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
17 dakikalık test sonrası sıcaklık bu şekilde hata vermeden kendim kapattım. İyi midir?
Eki Görüntüle 264678
Hata vermediği sürece sorun yok, değerler normal. 50 geçmemesi iyi olur, boşa hata yiyebilirsin yoksa. Fiziksel zarar vs. olmaz Hynix'te soğuttuğun müddetçe. 1.85 üzeri tehlikeli uzun kullanımda.
- Makaleler
- 1
Tesekkur ettim hocam sag olun yardimlariniz icin. Meraktan 2233 denedim acti teste alicam bir sure.
2233'ten emin olsan iyi olur, VT3 ya da P95 Large gerekebilir. @MAH0A ile kıyaslayın. Onunki 2033 FCLK sınır.
Tesekkur ettim hocam sag olun yardimlariniz icin. Meraktan 2233 denedim acti teste alicam bir sure.
Nitro ve Burst, Bias nasıl sende? AIDA64 Extreme yap bir de, Memory çift tıklatırsan sadece o satırı başlatır, @elninolaz paylaşsın. Reddit'te 8.30 sürümü için trial key mevcut.
Simdilik 5dk RTP baslattim sorun cikmadi sizin dediginize bakayim ondan sonra alirim teste.2233'ten emin olsan iyi olur, VT3 ya da P95 Large gerekebilir. @MAH0A ile kıyaslayın. Onunki 2033 FCLK sınır.
Nitro ve Burst, Bias nasıl sende? AIDA64 Extreme yap bir de, Memory çift tıklatırsan sadece o satırı başlatır, @elninolaz paylaşsın. Reddit'te 8.30 sürümü için trial key mevcut.
Bu sekilde.2233'ten emin olsan iyi olur, VT3 ya da P95 Large gerekebilir. @MAH0A ile kıyaslayın. Onunki 2033 FCLK sınır.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 1
Simdilik 5dk RTP baslattim sorun cikmadi sizin dediginize bakayim ondan sonra alirim teste.
Bu sekilde.
AIDA bozmamış, 2233 stabil olma şansı var. Bakman lazım.
SVM vs. kapatsan iyi olur, FACEIT girerken aç.
Nitro Auto'daymis 1-2-0 yaptim zaten otomatik oyle yapmis fakat Burst ve Bias nasil yapmaliyim?AIDA bozmamış, 2233 stabil olma şansı var. Bakman lazım.
SVM vs. kapatsan iyi olur, FACEIT girerken aç.
SVM'nin çok etkisi olacağını sanmam hocam, daha çok Windows'un temizliği önemli bence. Bir de ayarları gözden kaçırabiliyor olabilir. Oto ve manuel ayarlara göz atmalı.
Windows temizliginden kastiniz nedir? Memory cleaner ile baslatiyorum testleri, sistem 25H2. ChrisTitus WinUtil ile standart debloat uyguladim.SVM'nin çok etkisi olacağını sanmam hocam, daha çok Windows'un temizliği önemli bence. Bir de ayarları gözden kaçırabiliyor olabilir. Oto ve manuel ayarlara göz atmalı.
- Makaleler
- 1
Nitro Auto'daymis 1-2-0 yaptim zaten otomatik oyle yapmis fakat Burst ve Bias nasil yapmaliyim?
Otomatik öyle yapmaz aslında, 2-3-1 yapar. Burst ve Bias Auto kalabilir, A-Die faydası yok denebilir. Elleme derim.