Dosya Ekleri

• 11.webp
    11.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 22.webp
    22.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu halde.

Bu haldeyken RTP alayim dedim, 18. saniyede PC kitlenmis. Cok mu zorluyor bu bizi? :D

Dirençle alakalı sorun olabilir ya da IMC tırt.

Bu halde.

Bu haldeyken RTP alayim dedim, 18. saniyede PC kitlenmis. Cok mu zorluyor bu bizi? :D

Direnç kısmını bu şekilde dene, olmuyorsa sal. Gear kapalı bakarsın bir de. Processor ODT Impedance Pull Down High Empedance al. Boot ederse Zen ilet.

1784753928403.webp

@shiiw RttWr 40, RttPark 48, Dqs 40 olsun.

Boot etmedi dedigin sekilde. Sadece Gear kapatip denemeye deger mi, yoksa direkt 6000 24 yolu mu diyorsun?

Uzaktan zor, onun niyetini anlamak için sabah ezanıyla başlayıp yatsıya kadar ancak bitiririm. 1:2 mod problem, IMC yemiyor da olabilir direkt. 1:2 modda 8400 açtığı emin olunan bir başka CPU ile denemek lazım. Şu an seninki muallak. Dirençten mi neden olduğu belirsiz.

Uzaktan zor, onun niyetini anlamak için sabah ezanıyla başlayıp yatsıya kadar ancak bitiririm. 1:2 mod problem, IMC yemiyor da olabilir direkt. 1:2 modda 8400 açtığı emin olunan bir başka CPU ile denemek lazım. Şu an seninki muallak. Dirençten mi neden olduğu belirsiz.
6400'de de hata yapiyordu. Muhtemelen dedigin gibi IMC tirt. PBO dahi Auto'daydi dusun.

6400'de de hata yapiyordu. Muhtemelen dedigin gibi IMC tirt. PBO dahi Auto'daydi dusun.

Çözüm yok, açamayabilir. 1:2 mod lottery. 6000 CL24 açtığına dua etmen lazım, 9800X3D ile aynı değeri alıyorsun muhtemelen FPS tabanlılarda. 5.7 GHz var bir de ekstra.

Çok ince ayar istiyor da olabilir, çok zaman yer. CPU golden olması lazım.

Çözüm yok, açamayabilir. 1:2 mod lottery. 6000 CL24 açtığına dua etmen lazım, 9800X3D ile aynı değeri alıyorsun muhtemelen FPS tabanlılarda. 5.7 GHz var bir de ekstra.

Çok ince ayar istiyor da olabilir, çok zaman yer. CPU golden olması lazım.
FPS tabanlilarda iyi ya, ozellikle Valorant'ta 600 kusur aliyorum. Benim hertz'i karsiliyor daha gam yemem. :)