Bu halde.Bana 8000 Boot edip ilet, bakarız oradan. Gear kapatıp dene. tCK 4-4. 40-4 Proc. Pu ve Pd kısmı 1:2 yemeyebilir, bu kartta gariplik var.
Bu haldeyken RTP alayim dedim, 18. saniyede PC kitlenmis. Cok mu zorluyor bu bizi?
Bu halde.Bana 8000 Boot edip ilet, bakarız oradan. Gear kapatıp dene. tCK 4-4. 40-4 Proc. Pu ve Pd kısmı 1:2 yemeyebilir, bu kartta gariplik var.
Bu haldeyken RTP alayim dedim, 18. saniyede PC kitlenmis. Cok mu zorluyor bu bizi?
Bu halde.
Bu haldeyken RTP alayim dedim, 18. saniyede PC kitlenmis. Cok mu zorluyor bu bizi?![]()
Bu halde.
Bu haldeyken RTP alayim dedim, 18. saniyede PC kitlenmis. Cok mu zorluyor bu bizi?![]()
Boot etmedi dedigin sekilde. Sadece Gear kapatip denemeye deger mi, yoksa direkt 6000 24 yolu mu diyorsun?Dirençle alakalı sorun olabilir ya da IMC tırt.
Direnç kısmını bu şekilde dene, olmuyorsa sal. Gear kapalı bakarsın bir de. Processor ODT Impedance Pull Down High Empedance al. Boot ederse Zen ilet.
Eki Görüntüle 267938
@shiiw RttWr 40, RttPark 48, Dqs 40 olsun.
Boot etmedi dedigin sekilde. Sadece Gear kapatip denemeye deger mi, yoksa direkt 6000 24 yolu mu diyorsun?
6400'de de hata yapiyordu. Muhtemelen dedigin gibi IMC tirt. PBO dahi Auto'daydi dusun.Uzaktan zor, onun niyetini anlamak için sabah ezanıyla başlayıp yatsıya kadar ancak bitiririm. 1:2 mod problem, IMC yemiyor da olabilir direkt. 1:2 modda 8400 açtığı emin olunan bir başka CPU ile denemek lazım. Şu an seninki muallak. Dirençten mi neden olduğu belirsiz.
6400'de de hata yapiyordu. Muhtemelen dedigin gibi IMC tirt. PBO dahi Auto'daydi dusun.
FPS tabanlilarda iyi ya, ozellikle Valorant'ta 600 kusur aliyorum. Benim hertz'i karsiliyor daha gam yemem.Çözüm yok, açamayabilir. 1:2 mod lottery. 6000 CL24 açtığına dua etmen lazım, 9800X3D ile aynı değeri alıyorsun muhtemelen FPS tabanlılarda. 5.7 GHz var bir de ekstra.
Çok ince ayar istiyor da olabilir, çok zaman yer. CPU golden olması lazım.
Intel topuna hic girilmezmis valla.En rahatı 6000 ve CL kısmak. Diğer her şey uzaktan çok zor ve normal kullanıcı başarabileceği bir şey değil. AM5 böyle. İntel'de zaten 1:1 mod, 1T açamıyorsun. 1:2 mod 2T atıyor 6000'de bile.
Acı kaybımız.
Eki Görüntüle 267856
@Bandırmalı1965 da kurtaramadı @muhammetaktas122'ı maalesef.
@demjr bakalım adaya hangi yarışmacı veda edecek? Gönüllü arıyoruz.