G.Skill Trident Z5 Neo RAM timing ayarı nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiiw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 467
  • Etiketler Etiketler
    timing
17 dakikalık test sonrası sıcaklık bu şekilde hata vermeden kendim kapattım. İyi midir?

Eki Görüntüle 264678

Hata vermediği sürece sorun yok, değerler normal. 50 geçmemesi iyi olur, boşa hata yiyebilirsin yoksa. Fiziksel zarar vs. olmaz Hynix'te soğuttuğun müddetçe. 1.85 üzeri tehlikeli uzun kullanımda.

Tesekkur ettim hocam sag olun yardimlariniz icin. Meraktan 2233 denedim acti teste alicam bir sure.

Dosya Ekleri

• ZenTimings_Screenshot_29728492.4869214.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 25
Tesekkur ettim hocam sag olun yardimlariniz icin. Meraktan 2233 denedim acti teste alicam bir sure.

2233'ten emin olsan iyi olur, VT3 ya da P95 Large gerekebilir. @MAH0A ile kıyaslayın. Onunki 2033 FCLK sınır.

Nitro ve Burst, Bias nasıl sende? AIDA64 Extreme yap bir de, Memory çift tıklatırsan sadece o satırı başlatır, @elninolaz paylaşsın. Reddit'te 8.30 sürümü için trial key mevcut.

Simdilik 5dk RTP baslattim sorun cikmadi sizin dediginize bakayim ondan sonra alirim teste.

Bu sekilde.

Dosya Ekleri

• cachemem.webp
    169,9 KB · Görüntüleme: 16
SVM'nin çok etkisi olacağını sanmam hocam, daha çok Windows'un temizliği önemli bence. Bir de ayarları gözden kaçırabiliyor olabilir. Oto ve manuel ayarlara göz atmalı.
Windows temizliginden kastiniz nedir? Memory cleaner ile baslatiyorum testleri, sistem 25H2. ChrisTitus WinUtil ile standart debloat uyguladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…