Çözüldü G.Skill Trident Z5 Neo RAM'de RGB nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEGRX

Uzman
G.Skill Trident Z5 Neo RGB belleklerimin RGB'lerini kapatmak istiyorum. Normalde kendi yazılımı var fakat kapatıp açtığımda bu profil sıfırlanıyor ve RGB'ler tekrar aktif oluyor. Bunu kalıcı bir şekilde kapatabileceğim veya bir BIOS ayarı mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart üreticileri Bellek markaları için yazılım eklemezler BIOS'larına. Öyle bir ayar mümkün değil yani.
MSI Center uygulaması yüklü ise Mystic Light kısmından ayarlayabiliyor musunuz RAM'leri?
MSI Center yüklü değil. RAM'lerin kendi yazılımı üzerinden Windows açıldığında RGB'leri kapatabiliyorum. Ben bunu direkt BIOS üzerinden yapmak istedim, kendim uğraşmamak için fakat sanırım mümkün değil. RAM'in kendi yazılımını Windows başlata ekledim ve arka planda sessiz çalışması için bir ayar yaptım. Birazdan test edeceğim, bu sayede programı başlatıp profili aktif etmeden kendi kapatacak diye düşünüyorum.

MSI Center yüklü değil. RAM'lerin kendi yazılımı üzerinden Windows açıldığında RGB'leri kapatabiliyorum. Ben bunu direkt BIOS üzerinden yapmak istedim, kendim uğraşmamak için fakat sanırım mümkün değil. RAM'in kendi yazılımını Windows başlata ekledim ve arka planda sessiz çalışması için bir ayar yaptım. Birazdan test edeceğim, bu sayede programı başlatıp profili aktif etmeden kendi kapatacak diye düşünüyorum.

MSI Center'dan kalıcı olarak kapatmak dışında bir yöntem bilmiyorum. Anakart üzerindeki tüm portlara ve bileşenlere kontrol imkanı veriyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt