G.Skill Trident Z5 Neo RGB (2x16) 6400 MHz CL30 RAM'e timing ayarı önerisi

Linke F5 atın, direkt olarak bu kısımdan inecek.

Tüm testleri vanguard açık yapıyorum hocam, ama etherneti devre dışı bırakmak arka plandaki işlemleri kısıtlıyor daha kararlı oluyor testler bunu söylim, bu arada Release TestMem5 0.13.1 · CoolCmd/TestMem5 buradaki en yeni olanı, testmem5.7z tıkalyıp indirilebiliyor, ben bunu kullanıyorum.

Trojan gösteriyor hocam.
Kernel seviyesinde işlem yapan test programları bunlar, sağlam antivirüsler ellemiyor, kaspersky yüklü bende sıkıntı yok.

0.12.3 tavsiye ederim TM5 bu sürümünü, Veii edition derler. Çok esprisi yok ama config kaynaklı sensitif hayli. TM5 yeni sürümü ve RAM Test Pro geçip de bunu faillediğim senaryolar oldu. @Hakanyldrm

Attachment'ten indirdiniz mi? Defender ile taratın, Trojan imkanı yok. Konu başlığındaki 0.12.3 değil, 0.12 düz sürümü. Onu false positive trojan olarak görüyor. O da öyle değil. Attachment'teki 0.12.3 indirmen lazım.

Şu an RAM stabilize testi yapıyoruz da ben Vanguard'ı tekrar aktif edip Valorant'a girip çıksam 15-20 dk sorun olur mu diye sormuştum.

Konudakini değil, bunu indireceksin. Bu temiz, diğeri de temiz ama false positive o.

İfadeler: X99
indirdim hocam onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…