Bulamadım hocam direk link atamaz mısınız?

Linke F5 atın, direkt olarak bu kısımdan inecek.

1782248684963.webp

Vanguard çok yabancıyım. @X99 bu kısma bir göz atar mısın? Açılan konuların çözümü muhtemelen.

Vanguard test esnasında devre dışı kalsın, diğer hususta oyuna ve anti-cheat sistemine yabancı olduğumdan yorumsuzum. TM5 AWE hatası verdiyse 1 kere Restart atın şu anda, sonrasında bellek temizliği ardından programı başlatın. HWiNFO takibi lazım. @Teknopatici
Tüm testleri vanguard açık yapıyorum hocam, ama etherneti devre dışı bırakmak arka plandaki işlemleri kısıtlıyor daha kararlı oluyor testler bunu söylim, bu arada Release TestMem5 0.13.1 · CoolCmd/TestMem5 buradaki en yeni olanı, testmem5.7z tıkalyıp indirilebiliyor, ben bunu kullanıyorum.

Trojan gösteriyor hocam.
Kernel seviyesinde işlem yapan test programları bunlar, sağlam antivirüsler ellemiyor, kaspersky yüklü bende sıkıntı yok.

Tüm testleri vanguard açık yapıyorum hocam, ama etherneti devre dışı bırakmak arka plandaki işlemleri kısıtlıyor daha kararlı oluyor testler bunu söylim, bu arada Release TestMem5 0.13.1 · CoolCmd/TestMem5 buradaki en yeni olanı, testmem5.7z tıkalyıp indirilebiliyor, ben bunu kullanıyorum.

Kernel seviyesinde işlem yapan test programları bunlar, sağlam antivirüsler ellemiyor, kaspersky yüklü bende sıkıntı yok.

0.12.3 tavsiye ederim TM5 bu sürümünü, Veii edition derler. Çok esprisi yok ama config kaynaklı sensitif hayli. TM5 yeni sürümü ve RAM Test Pro geçip de bunu faillediğim senaryolar oldu. @Hakanyldrm

Attachment'ten indirdiniz mi? Defender ile taratın, Trojan imkanı yok. Konu başlığındaki 0.12.3 değil, 0.12 düz sürümü. Onu false positive trojan olarak görüyor. O da öyle değil. Attachment'teki 0.12.3 indirmen lazım.

Şu an RAM stabilize testi yapıyoruz da ben Vanguard'ı tekrar aktif edip Valorant'a girip çıksam 15-20 dk sorun olur mu diye sormuştum.

Konudakini değil, bunu indireceksin. Bu temiz, diğeri de temiz ama false positive o.

1782249000618.webp