G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

Maximum 47,9 gördü RAM. Fan var ama zayıf bir fan. 1100 RPM 12 cm. İş görmüyor galiba.

Görmez tabi o. İndirimdeyken bundan çek 3-5 tane, kasaya döşe. İş görür. Sağdan, soldan üfletirsin RAM'lere.

@Jumbum Bey'e sor, aktif soğutma için ne düşünüyor?

Maximum 47,9 gördü RAM. Fan var ama zayıf bir fan. 1100 RPM 12 cm. İş görmüyor galiba.

45 derece ve üzerinde tREFI 65K ve tRFC 120-125 ns patlar. Silikona bağlı. IMC de tırt senin, bu şekilde kal. 7-24 üfleyecek 1500-2000 RPM. Fan oyunda 45 dereceyi geçmesin, testte zaten geçmemesi lazım. 47-48 derece yüksek test için. Patlatır dediğim parametreler.

Beni yordu artık bugünlük. Son olarak şunu sorayım. Şu an normda. Norm yerine bir önceki 6200 lü zende yazdığınız mixed 372-372-310 ayarını deneyeyim mi son attığınız resimdekilere ek olarak?

Geçiyor işte 45 dereceyi. Ne yapabilirim bilmiyorum. Fan değiştiricem artık. Vantilatör dayadım 47 yi gördü yine.

Beni yordu artık bugünlük. Son olarak şunu sorayım. Şu an normda. Norm yerine bir önceki 6200 lü zende yazdığınız mixed 372-372-310 ayarını deneyeyim mi son attığınız resimdekilere ek olarak?

A-die için böyle kalsın, yeterli gelir. 6200 zorluyor seni. 6000 1:1 kal. CL24 açamıyor daha IMC. 6200-6400 patlaması normal o yüzden. Mixed normalde A-die için iyi değil ama NORM performansını kıstıkları için yakın veriyor A-die olsa bile. Bu profilde kalman sakınca olmaz o yüzden. P12 Pro'dan çek, 1500 RPM sabitlersen sorun kalmaz. IMC de sıcak çalışıyor senin zaten.

@Picky Bias 0-1 ve 1x-1x Burst dene, öyle teste al vantilatörle. Geçerse testi öyle kalsın. MCR-PDM kapalı kalsın. PDA SEQ şart değil ama durabilir yine.

Tamam o halde bu resimdekileri düzenleyip artık salıcam.

Bank Swap APU kalsın bir de, o ayar önemli stabilse. Onun haricinde SVM Mode, SMEE, TSME, IOMMU, DF C-States kapat. Global C-State PBO ile kullanıyorsan Enabled kalması iyi. Disabled ben pek sevmiyorum.

Tamam o halde bu resimdekileri düzenleyip artık salıcam.

Eki Görüntüle 227753

Bias 0-1 ve 1x-1x bak. Dediğim ek ayarları düzenle, kapat. Stabilse kalsın öyle.

Gün içerisinde hepsine bakıcam. PBO şu an auto. Ayrıca Burst 1x ile 8x farkı nedir? Yani sayının küçük olması mı büyük olması mı iyi? Şu an 8x-8x şeklinde ayarlı.

Gün içerisinde hepsine bakıcam. PBO şu an auto. Ayrıca Burst 1x ile 8x farkı nedir? Yani sayının küçük olması mı büyük olması mı iyi? Şu an 8x-8x şeklinde ayarlı.

Normalde 8x olması iyi ama 1x'te zaten stabilse 1x olması iyi. Bias 0-1 ile 1x tutuyor genelde. 1x ekstra bant genişliği veriyor bir tık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…