Ben teşekkür ederim, senin sorun da çözüldüğüne göre artık emekli olma vakti geldi.
@ggbye tembelliğe çok alıştı, az da o uğraşsın. Tüm TR'yi bana ayarlattılar zaten, artık yorulduk.
Kader kısmet bundan sonrası, AMD karttan da kurtulduğunda ekstra bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. NVIDIA tarafı da kısmen sorunlu gibi şu anda son sürücüler, DDU ile kaldırıp o durumda bakarsın. Yöntem aynı, AMD'deki saçmalıklar yaşanmayacaktır ama.
Contact Frame hiç takılı olmasaydı bu sorunları zaten yaşamayacaktın, çoktan sorunlar çözülecekti. Pin temas ettiği noktalarda arka kısımda noktalanma dediğimiz Spot oluşmuş sende, soğutucu ya da Contact çok sıkmaktan dolayı olur genelde. Durduk yere olabilen bir şey değil yani, ama şu aşamada bir sorun teşkil etmiyor. Hatanın, zararın neresinden dönersen kardır. Vaktiyle ben de kullandım, Memory Train hataları için birebir. Dediğim gibi Spotlanma, Discoloration denilen renk değişikliğinden tut da, PCB veriyolları, Bent mevzuları vs. gibi her türlü sorunu yapar. Nasıl monte edildiğine bağlı, profesyonel biri tarafından monte edilse dahi şimdi sorun çıkarmazken sonrasında sorun çıkaracaktır. Memory hatalarının önüne geçilmesi bu tarz Secure Frame'lerde çok zor. Timing giremezsin, sendeki sıkıntıları yapar. Aktaracaklarım bu kadar, şu anki ayarları muhafaza et. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum, CPB kapalı kaldığı için yazın da sıkıntı yaşatmayacaktır. Manuel ayarlar sonucu FPS kaybı vs. olmaz, seni etkileyen bir durum olmaz yani. X3D işlemci zaten. Aktif soğutma her daim olacak, onu ayarlarsın. Yazın RGB sönük kullanmanda fayda var yine, 3-5 derece ekliyor belli ki sende.