G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

Hocam relaks profil sorun, norm çekerse sorun kalmayacak.

Senin ımc sorunda, 1.3 SoC var ortada soğutma var mı sistemde?

Soğutması sıkıntılı biraz. Akvaryum kaynaklı sıkıntılar var. Onu çözdüğü vakit işler yoluna girer. İşlemci CL24 açamıyor daha.

Hocam relaks profil sorun, norm çekerse sorun kalmayacak.

Senin ımc sorunda, 1.3 SoC var ortada soğutma var mı sistemde?

Gdm açık, 1-2-1 Nitro yapacak bir şey yok ımc kötü.

Gdm açık, 1-2-1 Nitro yapacak bir şey yok ımc kötü.

36-36 nasıl başardınız?

Eki Görüntüle 224324

@Picky normal mod çekip böyle bir dene. Değişiklik var mı? Predictive ve 2167 FCLK yine denersin ekstra.

403-403-403 daha iyi olabilir. 403-1-1 stabilite sorunları yaşıyordum.

Test sırasında kaç sıcaklık değerin?

@Picky yapacak bir şey yok. @Ayhan Dönmez kiti zorlamak istiyor ama sorun ımc sende. 6000MHz timing sıkmak daha iyi olabilir.

RAM için güzel değerler.
Bir kaç günde hava soğutmaya geçicem hocam bakıcam o da etkileyecek mi. Sizinle de biraz çalışalım müsait olduğunuzda, sizin de dertler var görüyorum bir şey demedim. @Ayhan Dönmez hocam kırbacı vuruyor

360-1-1 girdiğimde sorun yaratmıştı. Test geçmemişti. Swap APU disabled sorunu olabilir. Emin değilim.

Swap APU'yu oynatmayın mümkünse. O son karar AM5'te. Auto ya da Swap APU kalması lazım. Disabled stabilliği bozabilir, hiç yapan yok piyasada. Denk de gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…