G.Skill TZ5 Royal Silver overclock ayarları nasıl olmalı?

GDM Disabled olduğu sürece hata alacaksın maalesef bende olduğu gibi, GDM Enabled yapıp devam etmek mantıklı.

Bu kartın MSI olduğu unuttuk gerçi. MSI, Gear kapalı veremiyor orta segmentte.

Şu kart yerine B850M-K alınabilir aynı paraya. Hiçbir esprisi yok MSI'in bu bütçelerde.

Bu kartın MSI olduğu unuttuk gerçi. MSI, Gear kapalı veremiyor orta segmentte.

Şu kart yerine B850M-K alınabilir aynı paraya. Hiçbir esprisi yok MSI'in bu bütçelerde.
Hocam milletin hevesi var, fakat iş işten geçtikten sonra ayılıyoruz. Bende kör cahil gidip MSI aldım zamanında. Neler çektik

Hocam milletin hevesi var, fakat iş işten geçtikten sonra ayılıyoruz. Bende kör cahil gidip MSI aldım zamanında. Neler çektik

Alınmaması lazım, düz EXPO bile problematik bu kartlarda.

Hatanın ne kaynaklı olduğunu da bulamıyorsun, Gear açtığında senin yerine bulup çözüyor.

Ayrıca ortayı geçin üst segmentte de sonuç aynı. Bende GDM Disabled yapamadım.

Alınmaması lazım, düz EXPO bile problematik bu kartlarda.

Hatanın ne kaynaklı olduğunu da bulamıyorsun, Gear açtığında senin yerine bulup çözüyor.

Benim a dieların günahı yok hocam MSI sağ olsun harbiden bu RAM'ler ile verim alınmıyorsa açıklaması yok.

Bu şekilde tekrar bakın hızlıca:

Eki Görüntüle 243033

Hocam elinize sağlık 5 dakika 20 saniye hatasız oldu vallahi test ama 49 dereceye kadar geldi RAM'in 1 tanesi, ön fanların RPM'ini biraz daha arttırayım diyorum bir nebze çözer belki 3-4 derece. Şu anda ne yapmak mantıklı olur PBO Auto halen.

Dosya Ekleri

• pass.webp
    899,8 KB · Görüntüleme: 33

Bu test hatasız bitsin, ya SCL 4 yemiyor ya da tRP 32 yemiyor sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…