GDM Disabled olduğu sürece hata alacaksın maalesef bende olduğu gibi, GDM Enabled yapıp devam etmek mantıklı.

Bu kartın MSI olduğu unuttuk gerçi. MSI, Gear kapalı veremiyor orta segmentte. :D

Şu kart yerine B850M-K alınabilir aynı paraya. Hiçbir esprisi yok MSI'in bu bütçelerde.

Bu kartın MSI olduğu unuttuk gerçi. MSI, Gear kapalı veremiyor orta segmentte. :D

Şu kart yerine B850M-K alınabilir aynı paraya. Hiçbir esprisi yok MSI'in bu bütçelerde.
Hocam milletin hevesi var, fakat iş işten geçtikten sonra ayılıyoruz. Bende kör cahil gidip MSI aldım zamanında. Neler çektik :D

Hocam milletin hevesi var, fakat iş işten geçtikten sonra ayılıyoruz. Bende kör cahil gidip MSI aldım zamanında. Neler çektik :D

Alınmaması lazım, düz EXPO bile problematik bu kartlarda.

Hatanın ne kaynaklı olduğunu da bulamıyorsun, Gear açtığında senin yerine bulup çözüyor. :D

Dosya Ekleri

• pass.webp
    pass.webp
    899,8 KB · Görüntüleme: 33
Hocam elinize sağlık 5 dakika 20 saniye hatasız oldu vallahi test ama 49 dereceye kadar geldi RAM'in 1 tanesi, ön fanların RPM'ini biraz daha arttırayım diyorum bir nebze çözer belki 3-4 derece. Şu anda ne yapmak mantıklı olur PBO Auto halen.

Bu test hatasız bitsin, ya SCL 4 yemiyor ya da tRP 32 yemiyor sende.